yha abi bişey dicem bunalrı yaptım ama telefonu bulmuyo bu programlar telefonda kablo bağlantısı için güvenlik kodu giriniz diyo ama ben unuttum ona bi yardım edersek ...
ya kanki benimki özel durum xD tuş kilidi var açamıyorum dolayısıyla da NSS'ye okutamıyorum dediğin gibi 3nolu programı indirdim ve kurdum.telefonun kablosunu çıkarıp tekrar taktıgımda da hiçbirşey değişmedi yarDmCcı OlAbilR misiN ?
sLm.. hocam oncelıkle anlatımın ıcın cok tskler elıne saglık
bende nokia 6500 slide war onun g.kodunu unuttum yanı telefonun guvenlık kodunu acamadıgım ıcın pc suıte secenegını de secemıyorum soyledıklerın 3 programı da ındırdım 3 unude kurdum ama hala telefonumu okumadı bu nedenle NSS de error werıyor alttacvplarını beklıorum.. sımdıden tsklerr
Telefonu NSS' ye okutamayanlar bir de şunu denesin.PC Suite programı açıkken telefonunuzu "PC Suite" modunda bağlayın.Pc Suite programı telefonunuzu gördükten sonra çıkış yapın.Sonra kabloyu çıkartıp yeniden PC Suite modunda bağladıktan sonra NSS ye girip telefonunuzu görüp görmediğini kontrol edin.
arkadaşım telefonu kabloyla pcye bağlayınca telefonda öncelikle ''güvenlik koruması kilidini açın'' diyor. bizim amacımız zaten bilmediğimiz bu kodu kırmak :S hadi bunada yardım
hocam mükemmelsin ya..ben de nss ile bağlanmak istediğimde error yazıyodu.sonra nokia pc suite kapatıp bağlandığımda gördü ve harfiyen dediklerini yapınca oldu.allah razı olsun. bu arada tlf 6500 slide
ben bişe y sorcam tamamen format atabiliyozmu ben bi kaç yere baktım hepsi fabrika ayarlarına döndürüyo bn tamamen format atsın istiyom telefonumun modeli nokia 6233