Yardım Kilit Erkranında Ekranın ne zaman Kararıcağını değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Kilit Erkranında Ekranın ne zaman Kararıcağını değiştirmek
arkadaşlar Klavyede Windows Logo Tuşu+L bastığımda, kilit ekranında beklediğimde ekran 1 DK sonra kararıyor. bunu nasıl Değiştirebiliriz... @L-LumieRe
@Mad EagLeWindows 8.1 kullaniyorum...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle 2 ayrı bölüme konu açmışsın birini çöpe aldım tek bir yerde konu açmaya özen gösterin.

Soruna gelecek olursak pil simgesine tıklayıp diğer güç seçeneklerine tıkla kullandığın güç planı hangisiyse plan ayarlarını değiştir ve süreleri oradan ayarla

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle 2 ayrı bölüme konu açmışsın birini çöpe aldım tek bir yerde konu açmaya özen gösterin.

Soruna gelecek olursak pil simgesine tıklayıp diğer güç seçeneklerine tıkla kullandığın güç planı hangisiyse plan ayarlarını değiştir ve süreleri oradan ayarla
"Pil simgesi" yani Laptoplar icin olani mi kastediyorsunuz. ben Masaüstu kullaniyorum.
Diğer; Denetim Masasindan nasil Degistirebilirim.@Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
"Pil simgesi" yani Laptoplar icin olani mi kastediyorsunuz. ben Masaüstu kullaniyorum.
Diğer; Denetim Masasindan nasil Degistirebilirim.@Mad EagLe
evet laptop sanmıştım. O zaman charm menüsüne (fareyi sol alt köşeden yukarı götürdüğünde yandan açılan menü) gir orada bilgisayar ayarlarını değiştir yazan yere tıkla. Daha sonra en üstte bilgisayar ve cihazlar var ona tıkla sonra en üstte yine kilit ekranı var zaten ayarlar orada oradan düzenle.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
evet laptop sanmıştım. O zaman charm menüsüne (fareyi sol alt köşeden yukarı götürdüğünde yandan açılan menü) gir orada bilgisayar ayarlarını değiştir yazan yere tıkla. Daha sonra en üstte bilgisayar ve cihazlar var ona tıkla sonra en üstte yine kilit ekranı var zaten ayarlar orada oradan düzenle.
Denedim Ama orada Öyle bir seçenek yok...
Bir de dediğiniz yerden."Biligisayar Ayarlarını Değiştir>Bilgisayar ve Cihazlar >Güç ve Uyku Ayarlarından 10 DK seçili" olduğu halde Kilit ekranında bu Geçerlı olmuyor ve sanırım bu masaüstündeyken geçerli oluyor...

@Mad EagLe

Üst Alt