Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilit ekranında müzik kontrolü
Sponsorlu Bağlantılar
psyconaut
Üye
Konu Sahibi
kilit ekranında müzik kontrolü
Merhaba lollipop sürümünde kilit ekranında müzik kontrolü yok mu acaba daha yeni güncelledim sayılır ama bulamıyorum önceki sürümde kilit ekranındayken müziği durduruyordum ya da sonraki müziğe geçiyordum ama bunda yok sanırım
xmanyak
Üye
kilit ekranında sayfa değiştirip o sayafa widget eklemeyi deneyin
müzik çalar zaten bildirim çubuğunda gözükmüyor mu başlat/duraklat önceki sonraki şeklinde? orada gözüken bildirimler , lollipopta kilit ekranında çıkıyor zaten otomatik olarak...
0MG90
Üye
Kilit ekranında gözükmesi lazım kendisi
Uygulama desteklemiyor olabilir veya ayarları kurcala
xmanyak
Üye
TTPod kullan ben 4.2 kullanıyorum saati aşağı çekince kilit ekranında widget a dönüşüyor sayfa değişiyor kilit siimgesi aşağı iniyor ama herhalde lollipop da gitmiş ttpod kullan derim
psyconaut
Üye
Konu Sahibi
Tamamdır kilit ekranında bildirimleri kapat demişim açtım ama bildirimler böyle gözükecekse kilidin ne anlamı kaldı hiç güvenli değil cepte ekran açılmasın diye heralde
Luck Star
Üye
Gülü seven dikenine katlanır.
psyconaut
Üye
Konu Sahibi
Yok yok yeni güncelleme gelene kadar ben 4.4 e döniyim flash tool u biraz araştırayım da
xmanyak
Üye
Bu uygulama kilit ekranında çok güzerl gsöteriyor müziği şarkıların albüm resimlerini ve sözlerinide buluyor ama yine de siz bilirsiniz flash atıcam diyorsanız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
psyconaut
Üye
Konu Sahibi
Ttpod japonca galiba ayrıca antivirüs uyarı verdi ben de kaldırdım