Kilit ekranı sonrası ekran gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Kilit ekranı sonrası ekran gelmiyor
Selamlar.
Pazartesi günü ben yokken eve laptop u açmak istemişler. Laptop açılmış fakat kilit girildikten sonra ekran gelmemiş.

Ben bugün biraz kurcaladım ama ctrl alt del yaptıktan sonra açılan mavi menü hariç birşey a yapamıyorum. Sadece maus gidip geliyor.

Güvenli moda girebiliyorum. Girince sol alttaki windows logosu calosmiyir. Sağ alttaki işlem merkezde.
Ama en büyük sorun erkan kartını entegre yapsam dahi ise yaramıyor.
Get-ms-start ile başlayan bi hata alıyorum güvenli mkdda. Yardımlarınızı bekliyorum.
Win10
Not:
Pc ben yokken sıfırlamaya çalışılmış ama yarıda kalmış

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Kullandığınız İşletim Sistemi Sorunlu gibi yeniden Temiz "Windows 10" uefi kurulumu yapin.
Uefi yaptığınızdan emin olun.
Yanlizca Microsoft Sitesinden ISO indirmenizi tavsiye ederim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Büyük İhtimalle Arka Planda Çalışan Uygulamalar Kitliyor PCyi.Görev Yöneticisine Girebiliyorsanız Başlangıç Ekranına Gelin Oradaki Herşeyi Kapatıp YEniden Başlatın PCyi.Başlattığınızda aynıysa Arka Plandaki Çalışanlara Bakın.Luzumsuzları Kapatınb SOn Verin İşlemlerine Sonra Yeni Görevden Explorer i Açmaya Çalışın.Yine Olmadı Format.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Benimde başıma bir kere öyle sorun gelmişti kilit ekranından sonrasına geçiş yapamıyordum formatlayıp tekrar kurdum şimdi düzeldi büyük ihtimalle Windows'ta sorun var.

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Kullandığınız İşletim Sistemi Sorunlu gibi yeniden Temiz "Windows 10" uefi kurulumu yapin.
Uefi yaptığınızdan emin olun.
Yanlizca Microsoft Sitesinden ISO indirmenizi tavsiye ederim.

Windows 10 hangisi güncel ? Link te 3 seçenek var,
W10
W10 N
W10 single
?

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Windows 10 hangisi güncel ? Link te 3 seçenek var,
W10
W10 N
W10 single
?
Hepsi guncel Microsoft tarafından yayınlanan sürümler onlar. Size hangisi uygunsa onu sececeksiniz.
Eğer evde kullanacaksanız Home Seçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ctrl + Alt + Del yapıp görev yöneticisini aç. Oradan dosya menüsünden yeni görev çalıştır diyerek explorer.exe yazıp çalıştır. Windows gezgini otomatik başlamıyor olabilir. Ya da bir şey ile çakışıp hataya düşüyor olabilir. Eğer bu işlem işe yaramıyorsa güvenlik moda giriş yapabiliyormuşsun. Giriş yap. Yaptıktan sonra çalıştır pencerisini aç (Windows + R). msconfig yazarak başlangıç uygulamalarını ve hizmetlerini devre dışı bırak (microsoft hizmetleri hariç). Bunuda yaptıktan sonra açılmıyorsa normal modda yine gir güvenli moda muhtemelen profil bozulmuştur. Yine çalıştır menüsünden netplwiz yaz yeni bir kullanıcı oluştur onunla giriş yapmayı dene. Eğer çözümlenirse eski user klasöründen datalarını alırsın.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler. Cihazın hdd bozulmuş. Ssd aldık şuan bi sorun yok. Zaten hdd den eskimişliğine dair sesler geliyordu

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye

Üst Alt