emz Üye suyunsesi' Alıntı: Ben Bing Weather i ayarladım, kafasına göre takılıyo :P Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bende de aynı var. Her gün güzel güzel resimler seçiyor çok güzel oluyor. Tavsiye de ediyorum. Her gün değiştiği için sıkılmıyorsunuz. Bilgisayarımda da aynı var. Güzel resmler seçiyorlar
suyunsesi' Alıntı: Ben Bing Weather i ayarladım, kafasına göre takılıyo :P Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bende de aynı var. Her gün güzel güzel resimler seçiyor çok güzel oluyor. Tavsiye de ediyorum. Her gün değiştiği için sıkılmıyorsunuz. Bilgisayarımda da aynı var. Güzel resmler seçiyorlar
Yağız Ryan Üye carew89' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeş resmin sade halini rica etsem atarmısın )
carew89' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeş resmin sade halini rica etsem atarmısın )
skynet Üye AsdfgRyan' Alıntı: Kardeş resmin sade halini rica etsem atarmısın ) Genişletmek için tıkla ... Buyrun
AsdfgRyan' Alıntı: Kardeş resmin sade halini rica etsem atarmısın ) Genişletmek için tıkla ... Buyrun
Yağız Ryan Üye skynet' Alıntı: Buyrun Genişletmek için tıkla ... Teşekkur edrim çok sevindim saolun )
sinci76 Üye resmin duz halini paylasirmisin rica etsem MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
orian Üye hrnblt' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda benden olsun Kızım Hazal Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın. Maşallah ne tatlıymış o
hrnblt' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda benden olsun Kızım Hazal Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın. Maşallah ne tatlıymış o