Kiliseyi Merak Ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaştığın resimdeki kiliseye gitmiştim
Bu arada, yakılmış ama sönmüş mumu ben tekrar yakmıştım, dinden çıkmış olurmuyum?

kelimeyi şahadeti anlamıyla bilip söyleyen kişi nasıl müslümanlıgı kabul etmiş oluyorsa . Bir
mum yakanda o dini kabul etmiş oluyor. her kelime şahadeti getiren müslüman mı o da tartışılır tabi

Yunkaai

Üye
Git gör sorun yok.Benimde birkaç kere gitmişliğim vardır.

S.a Arkadaşlar Kilise kötü bir yer değil kardeşim
korkmayın adamlar sizi yemez onlarda insan lakin şunu hatırlatim Hristiyanlık Çok tahrif edilmiş Tevhidi inanca sahiptiler ama şuan yok incili okudum lakin çok saçma demek yanlış olacak sonuçta kutsal bi kitabımız ama tahrif edilmiş

Tartısma cıksın diye yazmıyorum. Kotulemekte istemiyorum. Dalgada gecmiyorum. Bunları belirtikten sonra sırf birinden duyduğum ve ilginc olduğu icin sizinle paylasmak istiyorum.
Arkadas sırf meraktan kiliseye gidip ordaki papaza isa allahın oğlumu diye sordu. Papazda evet oğludur. Demis bizim arki peki isanın dedesi kim diye sorunca eşsek sudan gelinceye kadar fena halde dayak yemis. Dayağı niye yedi aceba

acaba?

Dikkatli olun sonucta tahriş ve kitabı oynanan bir din.

zombaka

Üye
Öyleyse benim tipimı beğenmediler

Razzers

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşın haketmiş..

The East

Üye
Aynisini bende gidip yapcam ama beni dovemezler ben doverim onlari

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

aleyküm selam

Aynısını senin dini inancın için söyleseler kürekle kovalarsın işte bu kadar hoşgörünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...