iphonedoocu Üye Konu Sahibi nolan_bros' Alıntı: Kirilmasin diye resimdeki kilifi aldim ebaydan Genişletmek için tıkla ... Baya güzelmiş ama [emoji4] hayırlı olsun
nolan_bros' Alıntı: Kirilmasin diye resimdeki kilifi aldim ebaydan Genişletmek için tıkla ... Baya güzelmiş ama [emoji4] hayırlı olsun
0MG90 Üye nolan_bros' Alıntı: Kirilmasin diye resimdeki kilifi aldim ebaydan Genişletmek için tıkla ... Bende Z2 için aldım turuncusunu. Çok sert kılıf düşse bişey olmaz yani.
nolan_bros' Alıntı: Kirilmasin diye resimdeki kilifi aldim ebaydan Genişletmek için tıkla ... Bende Z2 için aldım turuncusunu. Çok sert kılıf düşse bişey olmaz yani.
nolan_bros Üye 0MG90' Alıntı: Bende Z2 için aldım turuncusunu. Çok sert kılıf düşse bişey olmaz yani. Genişletmek için tıkla ... Evet silikon ve sert plastik ten olustugu icin zarar vermiyor telefona cok dusurdum bende bu kilif olmasa kimbilir kac telefon eskitmistim
0MG90' Alıntı: Bende Z2 için aldım turuncusunu. Çok sert kılıf düşse bişey olmaz yani. Genişletmek için tıkla ... Evet silikon ve sert plastik ten olustugu icin zarar vermiyor telefona cok dusurdum bende bu kilif olmasa kimbilir kac telefon eskitmistim
yasin213 Üye Telefonu çok sık düşürmediğim için kılıfsız kullanıyorum. Bence telefonun tasarımını bozuyor ve fazla ısınmasına neden oluyor. Bazen de sıkılıyorum, kılıfla kullanıyorum
Telefonu çok sık düşürmediğim için kılıfsız kullanıyorum. Bence telefonun tasarımını bozuyor ve fazla ısınmasına neden oluyor. Bazen de sıkılıyorum, kılıfla kullanıyorum