Kılıbıklar Okulu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
Kılıbıklar Okulu
Arkadaşlar bu başlık altında çoğumuzun hayatında çok önemli yer tutan bir konuyu tartışmaya ne dersiniz?Evlilik nedir?Nasıl olmalıdır? Eşine yardım eden veya hayat müşterektir diyerek yardım etmeye çalışan erkeklere neden kılbık denir?Kılıbık insanların özellikleri nelerdir?Bu ve daha bunun gibi akla gelebilecek binlerce soruları ve cevapları burada masaya yatıralım istiyorum.Evli veya bekar herkes fikirlerini açıklarlarsa sonuçta çok güzel şeyler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.Ne dersiniz?
Evliliğin Altın Kuraları arasında şöyle bir kural gözüme çarptı.
Rolleri Paylaşın

Mutlu bir evlilikte rollerin paylaşımı çok önemlidir. Ayrıca baskın rolün eşit dağılmış olması da esastır. Ancak arada bir küçük numaralar yaparak rol dağılımında değişiklikler yapabilirisiniz, bu sizin yararınıza olabilir. Her rolün bir kuralı vardır, bu yüzden partnerinizin kurallarını anlayıp, bu durumu lehinize çevirmeye çalışın.
Buna uyan erkekler kılıbık olur mu?

Önemli NOT:Okul sona erdiğinde okulumuzu bitirmeye hak kazananlara törenle diplomaları verilecektir.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
her erkeğe lazım bu okul

esmeral

esmeral

Üye
bencede seli84 ama şimdi bu modern erkekler oluyo ve buna alışamayan insanlar kılıbık diye adlandırıyolar

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt