CriticDamaj
Üye
KiKi RPG: PREMIUM v1.0.6 Yeni Sürüm.. (Çok Güzel bir RPG Oyun)
[video=youtube;I_WVQQcM_8Q]https://www.youtube.com/watch?v=I_WVQQcM_8Q&feature=player_embedded[/video]
Çok beğenilen ": Vardonia of Saviors Exitium" nin yapımcıları yeni, güzel hale aksiyon RPG. Bu kurnazca tarz ve harika hazırlanmış RPG Eğer kötü bir canavar, yeniden partine uyandım kuvvet karşı mücadelede farklı canlıların yetkileri kullanmak için şans verir ...
Arazi Demon Kral yenilgisi ve sürgün yana, on dört yıldır barış olmuştur. Asla dönmedi Demon Kral yüz gitti efsanevi Heroes grupta yer alıyordu Genç Kiki anne. Ama barış giderek tedirgin oluyor; yaratıklar huzurlu kasaba halkı ve köylüleri terörize başlıyor, ve uzak bir ülkede ortaya çıkan antik bir kötülük söylentiler vardır.
Onu eksik anne bulmak ve ortaya çıkan tehdidi yenmek için onun maceralarını Kiki katılın ve bu süreç içinde, o her zaman olmak istedim oldu Kahraman olmak.
ÖZELLİKLERİ
● Edinme ve uysal yaratıklar ruh ve güçlerini kullanırlar!
Sıçan, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Koyun, Maymun, Horoz, Kurt, Domuz: ● hayvanların güçleri yararlanın!
● sizin evcil ruhlar özen ya da sen bırakabilir!
● Savaşlarını yardım tuzakları ve bombalar olun!
● sizin Landmate Ride! Magical ulaşım!
● Ranches Eğer hayvanları yetiştirmek için izin! Oluşturmak için pasif ve aktif beceri!
● Maden cevheri, ot toplamak hayvanlar zam ve ağaçları toplamak! Eğer doğal öğeleri toplamak yardımcı asistanları kiralayın.
● arama yolunda size yardımcı olabilir NPC bulun! Sevimli ve çılgın karakteri macera yardımcı veya engel olacak!
● savaşa, Garip harika ve korkunç yaratıklar ve canavarlar.
● yolculuklarınız bulabilirsiniz malzemelerle alanına yemek dışarı pişirin!
● oluşturun, güçlendirmek ve kendi silah, araç, tuzakları ve bombalar özelleştirmek!
● daha yeni ve daha güçlü silahlar ve teçhizat fabricate!
● istenmeyen öğeleri ezin ve daha yeni, daha kullanışlı eşyalar yapmak için pudra kullanın!
● Eğer zaten silah ve teçhizat güçlendirmek için yoğunlaştırılması!
● sihirli kutular kullanarak etrafında dönüyoruz!
● birçok, renkli, zorlu manzaralar keşfedin! Şirin ve sevimli grafik ve animasyonlar.
● Eğlenceli ve komik maceralar ve yan görevleri!
Online mağaza öğelerin ● Massive miktarı.
Oyunu İndirmek için:
Oyunu İndir:
[video=youtube;I_WVQQcM_8Q]https://www.youtube.com/watch?v=I_WVQQcM_8Q&feature=player_embedded[/video]
Çok beğenilen ": Vardonia of Saviors Exitium" nin yapımcıları yeni, güzel hale aksiyon RPG. Bu kurnazca tarz ve harika hazırlanmış RPG Eğer kötü bir canavar, yeniden partine uyandım kuvvet karşı mücadelede farklı canlıların yetkileri kullanmak için şans verir ...
Arazi Demon Kral yenilgisi ve sürgün yana, on dört yıldır barış olmuştur. Asla dönmedi Demon Kral yüz gitti efsanevi Heroes grupta yer alıyordu Genç Kiki anne. Ama barış giderek tedirgin oluyor; yaratıklar huzurlu kasaba halkı ve köylüleri terörize başlıyor, ve uzak bir ülkede ortaya çıkan antik bir kötülük söylentiler vardır.
Onu eksik anne bulmak ve ortaya çıkan tehdidi yenmek için onun maceralarını Kiki katılın ve bu süreç içinde, o her zaman olmak istedim oldu Kahraman olmak.
ÖZELLİKLERİ
● Edinme ve uysal yaratıklar ruh ve güçlerini kullanırlar!
Sıçan, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Koyun, Maymun, Horoz, Kurt, Domuz: ● hayvanların güçleri yararlanın!
● sizin evcil ruhlar özen ya da sen bırakabilir!
● Savaşlarını yardım tuzakları ve bombalar olun!
● sizin Landmate Ride! Magical ulaşım!
● Ranches Eğer hayvanları yetiştirmek için izin! Oluşturmak için pasif ve aktif beceri!
● Maden cevheri, ot toplamak hayvanlar zam ve ağaçları toplamak! Eğer doğal öğeleri toplamak yardımcı asistanları kiralayın.
● arama yolunda size yardımcı olabilir NPC bulun! Sevimli ve çılgın karakteri macera yardımcı veya engel olacak!
● savaşa, Garip harika ve korkunç yaratıklar ve canavarlar.
● yolculuklarınız bulabilirsiniz malzemelerle alanına yemek dışarı pişirin!
● oluşturun, güçlendirmek ve kendi silah, araç, tuzakları ve bombalar özelleştirmek!
● daha yeni ve daha güçlü silahlar ve teçhizat fabricate!
● istenmeyen öğeleri ezin ve daha yeni, daha kullanışlı eşyalar yapmak için pudra kullanın!
● Eğer zaten silah ve teçhizat güçlendirmek için yoğunlaştırılması!
● sihirli kutular kullanarak etrafında dönüyoruz!
● birçok, renkli, zorlu manzaralar keşfedin! Şirin ve sevimli grafik ve animasyonlar.
● Eğlenceli ve komik maceralar ve yan görevleri!
Online mağaza öğelerin ● Massive miktarı.
Oyunu İndirmek için:
Linkler çalışır durumdadır. Yapmanız gereken ise İndirme linkine tıklayıp 5 saniye bekledikten sonra sağ üstte reklamı geç butonuna basmak daha sonra karşınızıa linkler çıkıcak bunlarla indirme yapabilirsiniz. İyi oyunlar
Oyunu İndir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız