Kies'de Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
Kies'de Güncelleme Sorunu
Telefonumun Sürümü Bada 1.0 Kies programını Pc'den Açıp telefonumu bağladığımda Telefonum Bağlanıyor Hatta Otomatik olarak karşıma Yeni Güncelleme Sürüm mevcut diyor Yeni Güncellemeyi upgrade için tıklıyorum bi kaç uyarı geliyor işte ; bu işlem 5 ,30 dk sürebilir , Başka mp3 flash falan takmayın gibisinden onaylayıp ileri tıklıyorum Ve bağlantı kopuyo haliyle Güncellemede yapılamıyor. Sol üst köşedeki Samsung s8500 Bağlandı Yazısıda gidiyor iptale basınca tekrar bağlanıyor. bunun nedeni nedir bir türlü Çözemedim yardımcı olursanız Cok Sevinirim !
NOT : Bağlantıyı ben kesmiyorum Tamamen kendiliğinden olan bişey sadece o anda kesiliyor cok sinir bozucu :ah

madator

Üye
kullandığınız kies surumu nedir acaba

mildew583

mildew583

Üye
kies 2.0 kullanıyorsan 1.5.3 versiyonunu dene. eğer 1.5.3 kullanıyorsan 2.0 verisyonunu dene :D

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
Kies 2.0 kullanıyorum ama bi 1.5.3ü deniyim ozmn napalım :D

onurbektas

Üye
aynı sııkıntı bende de war malesef ya :hmmm

madator

Üye
1.5.3 surumunu kullanın arkadaşlar kies 2.0 da bugun bende aynı sorunu yasadım bu arada almanya için 1.2 resmi olarak yayınlandı kies 1.5.3 ile guncelledim telefonu

zontrakulla

Üye
Bu sorunu çözen var mı? Bağlantı kesiliyor sürekli

dngrmn1

Üye
Konu hakkında yardımcı olabilecek biri varmı?

bygeforce

bygeforce

Üye
kies i açmadan önce pc nin bölgesel dil ayarlarını (ABD) olarak değiştir.. gerekirse saat diliminide.. sonra tekrar kies i çalıştır telefonu tak sorunsuz bir şekilde güncelleme yapabilirsin...

yasin_doganay

Üye
kies 2 de bağlantı kopartıyor kies 1.5.3 de güncellemeyi bulamıyor. anlamadım gitti kendimiz manuel güncelleyemiyoruz acaba deneyen oldu mu

Üst Alt