kies s5620 cihaz bilgileri alınamadı?

Sponsorlu Bağlantılar

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
kies s5620 cihaz bilgileri alınamadı?
kies 2.0 kurdum kabloyla bağlıyorum fakat s5620 cihaz bilgileri alınamadı diyor nası düzelteblrm :ağlarım::vur

QuieTenS

QuieTenS

Üye
bende de var aynı sorun :(

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmuu :ağlarım:

kaderim7

Üye
önceki sürümünde sorun yoktu son sürümü indirdim şimdi bağlanamıyorum aynı hatayı veriyor

bide arkadaşlar monte için bilgisayar üzerinde mesaj atmaya yardımcı olacak bi program var mı aynı zamanda mesajları kontrol sağlayan bi program mevcut mu kiesin telefonu aldığım zaman ki versiyonunda mesajlar yedeklenebiliyordu en azından artık onuda yapamıyorum. eski sürümünü bulsam onu yükleyeceğim :off:

yertanve1

Üye
arkadaşlar bendede vardı o problemden kiesteki 2, csdeki net fireamwork servispack 2 için 3 kullanıyorsanız sp2 yi kurun düzelecektir

baranselona

baranselona

Üye
kies 1.5 i kurun yenisi monteyi desteklemiyor bildiğim kadarıyla

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
eskisinde telefonu takınca kitleniyor program

TheHoc

TheHoc

Üye
eskisinde telefonu takınca kitleniyor program
program kitleniyorsa senin pcden kaynaklanıyodur. Bende aynı sorunu yaşıyodum telefonun içinden çıkan kies cd sini tekrar yükledim çözüldü. Tek sorun bu kiesin 1.5 olması. Başka sorun yok :D

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
saol :D samsung çok saçma yapmış pc programı yapmış ama msj yazamıosn ilginç :D

kaderim7

Üye
kies 1.5 i yükledim şükür mesajlarımı yedekledim :evet: samsung un kendini geliştirmesi gerekli bu konuda bi programın önceki sürümlerinin daha çok özellikli olması enteresan :hmmm

ATOM6

Üye
eski sürüm 150 mb yeni sürüm 77 mb :) bende yeniyi kuranlardanım bağlanamadım dön şimdi eskiye zaten symbian telefon kullandıktan sonra cezaevi gibi geliyor 5620 herşey kısıtlı bide bu çıktı üstüne

Yigit315

Yigit315

Üye
arkadaşlar bendede vardı o problemden kiesteki 2, csdeki net fireamwork servispack 2 için 3 kullanıyorsanız sp2 yi kurun düzelecektir

Ben windows 7 kullaniyorum.ben ne yükleyecem hocam?

xresulx

Üye
kies 1.5 yükle

Üst Alt