Kickball Kamera Oyunu

Keeper

Üye
    Konu Sahibi
Kickball Kamera Oyunu
beyler telefonun kamerasıyla oynanıyor bu oyun eğer sizde varsa lütfen buraya koyun lütfen

ua_yako

Üye
arama yaparsan ßulursun ! sitemizde mevcut zaten ...

Keeper

Üye
    Konu Sahibi
abi aradım yok yardımcı olurmusun?

hakikaten bende bulamadım yaa, dosya editörleri yardımcı olur arkadaşa, elimde olsa ben atardım ama hiçbir yerde bulamadım...

ua_yako

Üye
Oyun Bende de Var, ve oyunu bu siteden indirmistim... ßu yusden sitemisde mevcut dedim.. ßaya ßi arastirdim sitede yok...
Neyse Sorun deqil...Oyun klasor halinde ; SıKıstırilmis dosyadan çikan klasoru E:\system\apps içine atın ve oyunu çalistirin...

Ekli dosyalar

zentero

Üye
bende arıyordum sağol hocam

paylasım için tesekkürler.eline saglık.emeğe saygıyı unutmayalım arkadaslar

ektekı werılen oyunu sımdı denedım klasörun ıcınde sacma sapan seyler cıkıyor.sis veya jar dosyası mevcut değill.upload edecek varsa etsin yoksa konuya kilit konulabilir...saygılar

alikelek

Üye
ua
-yako arkadaşa teşekkkürler eline ve alakana teşekkürler

abicim ben bu kickball oyunu nasıl bulucam yaaa

walla bilmiyorum arayısa geceyıum sımdı ama bu ekte werılen dosya oyun değil bilginize

ektekı werılen oyunu sımdı denedım klasörun ıcınde sacma sapan seyler cıkıyor.sis veya jar dosyası mevcut değill.upload edecek varsa etsin yoksa konuya kilit konulabilir...saygılar
arkadaşım hiçmi symbiandan anlamıyorsun yaa, zip içerisindeki kickball klasörünü Eystem\apps içine atıver yaa... offfffffffffffffff
şu kilidi bi koyuver

kamerayla nasıl oluyorda ??? alla allaa

lyrex

Üye
bu oyun su playstation 2 deki eye toy gibi bir oyunmu acaba?