Kıbrıs,maxicep ve ben

Sponsorlu Bağlantılar

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
Kıbrıs,maxicep ve ben
merhabalar uzun süredir maxicep ten ayrılmış kıbrısta vatani görevimi yapmaktayım. bu süre içerisinde maxicep teki arkadaşlarımı baya özledim. güzel günlerdi, konulardaki yardımlaşmayı burda gördüm. maxicep unutulmaz bir ortam umarım en kısa sürede tekrar hür olarak görüşcez.

ÇILGIN TANKÇI :)

paşaköy/Cyprus

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar, SHS, MaxipmaN ve 2 diğerleri

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hayırlı teskereler, yanlış hatırlamıyorsam paşaköy ercan dan daha ilerdeydi, gerçi ben askerliği bitireli 10 yıl oldu :D

Ben tam aksi istikamette yaptım askerliği, Lefke Gemikonağında... Merak ettimde millet hala Larnaka tv izliyor mu gazinoda :ehe

Tank bölüğünde 1 hafta dışbirlik olarak kaldım, birtane mayın silindirinin başını beklemiştik :D
Pek aklımda değil ama leopar tank filan vardı galiba :DHa birde hala denetlemelerde tankların paletlerini boyuyor musunuz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, OttomaN TigeR, kcsoft ve 1 kişi daha
Buğra

Buğra

Admin
Hayırlı teskereler :)

• Beğen
Tepkiler: kcsoft
kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı teskereler, yanlış hatırlamıyorsam paşaköy ercan dan daha ilerdeydi, gerçi ben askerliği bitireli 10 yıl oldu :D

Ben tam aksi istikamette yaptım askerliği, Lefke Gemikonağında... Merak ettimde millet hala Larnaka tv izliyor mu gazinoda :ehe

Tank bölüğünde 1 hafta dışbirlik olarak kaldım, birtane mayın silindirinin başını beklemiştik :D
Pek aklımda değil ama leopar tank filan vardı galiba :DHa birde hala denetlemelerde tankların paletlerini boyuyor musunuz :ehe
teşekkürler :) ercandan bi 25 dk uzaklıkta bende 28 mknz.tüm.tnk 'tayım larnaka tv diğilde türkmax burda popüler tv :D
Bizde M48A5T2 var :) palet boyama görmedim ben şuan :D
Hayırlı teskereler :)
teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Buğra
Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler :) ercandan bi 25 dk uzaklıkta bende 28 mknz.tüm.tnk 'tayım larnaka tv diğilde türkmax burda popüler tv :D
Bizde M48A5T2 var :) palet boyama görmedim ben şuan :D
teşekkür ederim :)
Palet boyama ile ilgili bir anım vardı da o nedenle sordum, Larnaka tv yi genelde gece 12 den sonra izlerlerdi :naughty:

Sizin birliğe de bir gün misafir olmuştuk, tabi o zamlar sen daha 10 yaşlarında bebe :ehe
sizin tatbikat alanında tamkar isimli bir patlayıcıyı test etmiştik..

Uhops

Uhops

Üye
Çılgın tankçı :10numara:

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Hayırlı Teskereler Çılğın Tankçı :) Seneye bende askerim :)

• Beğen
Tepkiler: kcsoft ve OttomaN TigeR
kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
Palet boyama ile ilgili bir anım vardı da o nedenle sordum, Larnaka tv yi genelde gece 12 den sonra izlerlerdi :naughty:

Sizin birliğe de bir gün misafir olmuştuk, tabi o zamlar sen daha 10 yaşlarında bebe :ehe
sizin tatbikat alanında tamkar isimli bir patlayıcıyı test etmiştik..
:D anladm

evet bizde misafirhane var :) evet şuan baya tatbikatlar yapılıyor spor ağırlıklı ama
Çılgın tankçı :10numara:
:)
Hayırlı Teskereler Çılğın Tankçı :) Seneye bende askerim :)
teşekkürler şimdiden hayırlı olsun umarım iyi biyer çıkar sana emin ol acemi birlikleri güzel olur gün gelir özlersin :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye

evet bizde misafirhane var :) evet şuan baya tatbikatlar yapılıyor spor ağırlıklı ama
:)
teşekkürler şimdiden hayırlı olsun umarım iyi biyer çıkar sana emin ol acemi birlikleri güzel olur gün gelir özlersin :)

İnşallah kardeşim polis olmayı düşünüyorum yani kesin olmam lazım bu yüzden belki askere kısa dönem giderim

Emrgncy

Emrgncy

Üye

zaten kıbrısın sporu meşhur :zzz:

Haftada 2 kez 5 km koşardık :koş:, biri techizatlı, biri techizatsız..

Hala Alarm veriliyor mu? Araziye çıkıyor musunuz..

• Beğen
Tepkiler: kcsoft ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
o 10 yıl boyunca yaparsam yapmam ama ben yapmak istiyorum tam bilmiyorum ya :)

• Beğen
kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
evet VATANA HİZMET etmek güzel :) hem istiyorum da

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
olabilir kardeşi m:)

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet spor kötü 3 km techizatlı koşu var, alarm bidefa verildi şimdiye kadar oda daha yeniydim tabi :gul:
bence polislik güzel :)
şanslıymışsınız :D

Ben ayda iki veya üç defa Alarm verildiği zamanları bilirim...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Larnaka tv mi :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: kcsoft ve Emrgncy
Invoke

Invoke

Üye
Çılgın mı tankçı :blink: