Kezman kalmak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Kezman kalmak istiyor
Zico’nun "İstemiyorum" diye rapor verdiği Sırp golcünün, takımdan ayrılmaya niyetinin olmadığı belirtildi. Fenerbahçe ile yeniden anlaşması beklenen teknik direktör Zico’nun, gönderilmesini istediği Mateja Kezman’ın takımda kalmak konusunda ısrarlı olduğu belirtildi. Sarı lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Sırp golcünün, F.Bbahçe’den ayrılmak istemediğini öğrenen yönetim, Appiah’ın durumuna göre haraket edecek. Ancak yedek olur
İtalya’da tedavisini sürdüren Appiah’ın en az 6 ay daha futboldan uzak kalacak olması nedeniyle Kezman’ın takımda tutulması gündeme geldi. Zico’nun yönetime verdiği raporda, "Kezman’ı istemiyorum. Şu aşamada yeni gelecek santrforun yedeği olur" dediği buna karşılık Sırp golcünün, "Ben yedek kalmaya razıyım. Çünkü önümüzdeki yıl daha iyi olacağım" cevabını verdiği bilirildi.

Altun.

Altun.

Üye
kalmasını bende isterim ama ziconun sisteminde werimli olamıyor işte

dreamnoble

dreamnoble

Üye
çok üzüldüm :(

Quattro

Quattro

Üye
Zico nun sisteminde kezmanın işi yok eğer zico ile devam edilecekse kezman faydalı olamazzzzz....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adam tek forvet oynatıyor kezmanda savaşıyor cırmalıyor varlık gösteremiyor..tek forvetli sistemle kim gelirse gelsin başarılı olamaz fenerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...