Kezman Aragones'e rest çekti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Kezman Aragones'e rest çekti!
Paris Saint Germain’in resmen istediği Kezman öyle sözler kullandı ki bir anlamda faturayı teknik direktör Aragones ve yönetime çıkardı.
Fenerbahçe'de Mateja Kezman konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar dünün gündemi başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları gibi görünse de Sırp oyuncu bu gündemin önüne geçen açıklamalar ve davranışlarda bulundu.
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Paris Saint Germain’in resmen istediği Kezman öyle sözler kullandı ki bir anlamda faturayı teknik direktör Aragones ve F.Bahçe yönetimine çıkardı. PGS’ye gitmek isteyen ancak önceki gün yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine konuşan Kezman’ın zehir zemberek açıklamaları şöyle:

‘2 ALIRIM AMA YEDEK KALMAM’

“Fenerbahçe'de 2 sezondur mutluydum. Ara ara haksız eleştiriler alsam da ben işimi yapıyordum. Aragones’in gelişiyle huzurum iyice kaçtı. Avusturya kampında ilk görüşmemizde bana ’yedek oturacaksan bu takımda kal’ dedi. Ben de ’Ben yedek kalmam, kendime takım bulurum’dedim. Yollarımızı o dakika ayırdık. Ben Chelsea’de oynarken Mourinho bile beni yedek bırakamadı. Yedek bırakmaya başlayınca Chelsea gibi bir kulüpten ayrıldım. Aragones için de giderim. Gideceğim kulüpte huzur ve mutluluk istiyorum. Paris Saint Germain’de de bunu gördüm. Şimdi beni istemeyenler işi yokuşa sürüyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor. 3 milyon Euro almam da 2 milyon Euro alırım ama yedek kalmam.

‘BENİ GÖRMEDEN KARAR VERDİ’

Ben F.Bahçe için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Hırsım ve mücadelemi taraftar beğeniyor. Ama teknik direktörümüz Aragones beni görmeden kararını hemen verdi. Daha önce de söylediğim gibi Semih yedek kalmayı kabullenebiliyordu ama ben bu durumdan rahatsız oluyordum. Bu şartlarda kalmam zor. ” PSG ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması Kezman’ı iyice kızdırırken Fransız kulübünün yetkilisinin de Paris’e döndüğü öğrenildi. Kezman’ın PSG’ye gitmek için yönetimden anlayış beklediği ve bir an önce bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
:( artık bu sorun giderilmeli...Gidecek mi kalacak mı? Çocuk oyuncağı değil bu.
 

TİTİ14

Üye
diablos™;980131' Alıntı:
:( artık bu sorun giderilmeli...gidecek mi kalacak mı? çocuk oyuncağı değil bu.
duruma bak nerde kardeşlik...bu işler çok para verip oyuncu almaya benzemez...birlik olmadan değil avrupa da başarı türkiye kupası haretliği 100 yıla çıkar (tabi 100. Yıl şerefine) ja ja ja ja
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sen ne konuşmaya çalışıyorsun kardeş ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt