Key Root Master (Mod) v1.3.6 Türkçe (30 Saniyede Cihazınızı Rootlayın)

Arkadaşlar androidte robot işlemi başka bir programamı ibaret. Telefona hiçbir yazılım yüklemeden root işlemi yapılamaz mı? Olmaz demeyin teknojide mümkün dür.

Burhan abi döktürmüşsün abi teşekkür

Tepkiler: By Burhann 2010
teşekkür ler lg g3 android5 başarısız

08mehmet

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler ama bende denedim olumsuz malesef lg-g3 lollipop

yuffi

Üye
galaxy note 10.1 2014 edition model tabletim için bir problem çıkarır mı
zannedersem kitkat sürümleri için bu işlem uygun değil
bende android 4.3 lolipop sürümü var
ayrıca tabletimde uygulamalar rehber vs. siliniyor mu
bilgi rica ediyorum teyitleşelim lütfen
sorusu olan varsa bilgim dahilinde olanlara cevap veririm
emeğine sağlık burhan kardeş iyi bir çalışma olmuş

Tepkiler: xlatan
Ben indiremedim indirme basliyo diyo gerisi yok neden
Bır yardim edin allah rızası için

berk09

Üye
Peki rootladık diyelim sonra vazgeçersek orjinale nasıl dönücez

yuffi

Üye
Unroot diye bir şey var dostum root yapmışsan eğer supersu diye bir uygulama yükleniyor onun içerisine girdiğin zaman ordan eskisine dönebiliyorsun bilgi olarak aktarıyorum denemedim

teşekkürler motorola telefonumu; diğer root uygulamalarının yeniden başlatması yüzünden root edemiyordum,bu uygulama telefonu yeniden başlatmaya gerek duymadan root ettiği için root işlemi başarılı oldu, motorola razr telefonumun ilk açılışta sürekli fastboot modunda açılması root işlemini yapmayı engelliyordu bu program sayesinde oldu.tekrar teşekkürler

Silinen Üye 1366206

Kapalı Hesap
Slm, telefonumu rootlamak istedim. videoyu izleyerek islem yapmak istedim. Yanliz ekrana (kök programı eşleşen bulut baglı) bilgi verdi. Yani telefonum rootlanmadi. Bu konuyla ilgili yardim ederseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim...

Tepkiler: ametlim ve ÇaRşI 2387

Anil-D

Üye
uygulama yuklenemedi diyor

Anil-D

Üye
baska root prosu biliyormusunuz