Kewell Neill'i getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Kewell Neill'i getiriyor
Kewell Neill'i getiriyor

Galatasaray'ın, Avustralyalı futbolcu Lucas Neill ile her konuda anlaşma sağladığı ileri sürüldü.
Sabah Gazetesi'nin 19 Haziran 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'da forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Neill'in menajerinin pazartesi günü İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceği ve transferi sonlandıracağı belirtilirken, Neill'ın Avustralya Milli takımından arkadaşı Harry Kewell'la birlikte direkt olarak Almanya kampına katılacağı gelen haberler arasında.
ÜÇ MEVKİDE OYNAYABİLİYOR Galatasaray'a gelmesi beklenen Neill, sağ bek stoper ve defansif orta saha görevlerini üstlenebiliyor. Transferinde aracı olduğu bildirilen Kewell'la çok iyi dost olan Neill, West Ham'dan önce Blackburn ve Millwall formaları giydi. 'Görev adamı' kimliğine bire bir uyan Neill, hırslı futboluyla beğeni topluyor.

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
gelirse savunmaya önemli bir katkı yapacağını düşünüyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maşallah Galatasaray da amma çok oyuncu getiriyor bu aralar.. Konulara baksanıza maşallah çoşmuş..:pro:

:ehe:ehe:ehe

Cynical

Cynical

Üye
Her gün nasıl dolacak sayfalar dolusu spor bölümleri gazetelerin?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vallaha ya bugün fotogol gazetesini inceledim dükkan da. Akıllara zarar..Manşet ne derlerse inanırsınız.. Luca Toni Gs ye. :) Forma da giydirmişler ohhh ne kebap.. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben yine söyliyeyim önceden de söylemiştim:Gerek spor gazetelerinde gerek bazı saygın internet sitelerinde(sporx,ligtv,mynet) sık sık gördüğüm haberleri ekliyorum.Bi kere çıkan haber güçlenmediyse ben eklemem.Kesin ifadelerde kullanmaktan kaçınırım haberlerde :oke:

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
inşallah gelir ama siz de doğru söylüyorsunuz artık gazetelere de güvenemez olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...