Bu gece soooon...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu gece soooon...
Avustralyalı futbolcu Harry Kewell, belki de son kez Türk TelekomArena'da Galatasaray forması altında son maçına çıkacak.


Spor Toto Süper Lig'de bugün Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı futbolcu Harry Kewell, sarı kırmızılı forma altında son maçına çıkabilir. 2011-2012 sezonunda yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte kadroda büyük bir revizyona gidecek olan Galatasaray'da istikrarı yakalayamayan ve sürekli sakatlıkların kurbanı olan futbolcularla yollar ayrılacak.

2008 yılında Liverpool'dan sarı-kırmızılı ekibe transfer olarak taraftarların sevgilisi olmayı başaran Avustralyalı futbolcu takımdan ayrılması beklenen isimler arasında yer alıyor. 33 yaşındaki Avustralyalı futbolcu bu sezon Galatasaray'da 14 maç ilk 11'de olmak üzere 19 lig maçına çıkarken 5 de gol kaydetti.

Harry Kewell, Galatasaray'a gelişinin ilk günlerinde "Kendimi yeniden kanıtlamak için Galatasaraydayım. Yapacağım yeni şeyler var" demişti.Kewell, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç olan Türkiye Süper Kupası mücadelesinde 66. dakikada Barış Özbek in yerine oyuna girerek 1 gol 1 de asist yapmış, sarı kırmızılıların Kayserispor'u 2-1 yendiği maça damgasını vurmuştu.

Kısa zamanda taraftarlara kendisini sevdirmeyi başaran Kewell, Denizlispor maçında Ali Sami Yen'de attığı golle ligde de kendini göstermeyi başarmıştı. Taraftarlar da onu "I love you Harry Kewell" tezahüratlarıyla desteklemişti.

Sakatlıklardan dolayı bir türlü form tutamayan Kewell ın kaderini ise yeni gelecek teknik direktörün çizmesi bekleniyor. Galatasaray'da "kritik" durumda bulunan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan diğer isimler ise Robinson Zapata, Lucas Neill, Emiliano Insua ve Barış Özbek...
 


ALPARS™

ALPARS™

Üye
O kadar perfonması düşük oyuncular varken kewell'ı göndermek tam bi saçmalık.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyuncu ya bence kalmalı yoksa ikinci keita vakası yaşanacak gibi onun tek aklımdan silinmeyen anısı uefa avrupa liginde bordeux a attıgı gol :) evi yıkıyodum :evet:
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Al bide burdan yak Neill.Böyle oyuncu tipi Türkiyeye ender gelmiş defans oyuncularından birini yolluyorsun:vur
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ikinci nonda vakaası olacak onuda çok arayacagız nonda ve keitayı çok aradıgımız gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt