devran_34
Üye
bak işte ölüm ben demiştim hani HAYATIM için planlarım ama hayatımdan hatta o planda herkes için bir rol var ama işte dediğin gibi birisine bir şey olur ölürse dediğin gibi o planım bozulur hersey alt üst olur en başta ben çünkü o gelecektedi planımda tüm sevdiklerim var vede sevdiklerimi ÇOK mutlu etmek istiyorum bunu başaracağımada inanaıyorum ----------Eklendi @ 00:26:45 ---------- Yazıldı @ 00:24:38 ---------- ama şu dediğim varya birisi diyo eşşek kadar adam olmuşşun ben düşündüm dedimki anem ölse ne yaparım garip bir gülümseme aldı birden anemim o gülüşü başımı oksaısı aklıma gelince ama anem yanımda dedim ya olmasa İHTİMALİ gelince aklıma yatağımın içine girdim ağlamaya başladımbenim için de sağlam alt yapı.oldukça hemdeama öyle olmuyor işte.Birden herşey yerle bir olabilir.En tepedeyken en dipte olabilirsin...Bi şekilde bunu halledebilirim o gücü bulabiliyorum kendimde ama nedense bu aralar yakınlarımın ölüm korkusu sardı.Özellikle annemin...Ayyy Allahım yazdıysa bozsun..İşte o zaman ne olurum bilemiyorum.Kestiremiyorum neler yapabileceğimi...
vede öyle bir şeyi aklıma daha hiç getirmek istemiyorum ...
ama öyle olmuyor işte.Birden herşey yerle bir olabilir.En tepedeyken en dipte olabilirsin...Bi şekilde bunu halledebilirim o gücü bulabiliyorum kendimde ama nedense bu aralar yakınlarımın ölüm korkusu sardı.Özellikle annemin...Ayyy Allahım yazdıysa bozsun..İşte o zaman ne olurum bilemiyorum.Kestiremiyorum neler yapabileceğimi...