Keşke..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devran_34

devran_34

Üye
benim için de sağlam alt yapı.oldukça hemde :) ama öyle olmuyor işte.Birden herşey yerle bir olabilir.En tepedeyken en dipte olabilirsin...Bi şekilde bunu halledebilirim o gücü bulabiliyorum kendimde ama nedense bu aralar yakınlarımın ölüm korkusu sardı.Özellikle annemin...Ayyy Allahım yazdıysa bozsun..İşte o zaman ne olurum bilemiyorum.Kestiremiyorum neler yapabileceğimi...
bak işte ölüm ben demiştim hani HAYATIM için planlarım ama hayatımdan hatta o planda herkes için bir rol var ama işte dediğin gibi birisine bir şey olur ölürse dediğin gibi o planım bozulur hersey alt üst olur en başta ben çünkü o gelecektedi planımda tüm sevdiklerim var vede sevdiklerimi ÇOK mutlu etmek istiyorum bunu başaracağımada inanaıyorum ----------Eklendi @ 00:26:45 ---------- Yazıldı @ 00:24:38 ---------- ama şu dediğim varya birisi diyo eşşek kadar adam olmuşşun ben düşündüm dedimki anem ölse ne yaparım garip bir gülümseme aldı birden anemim o gülüşü başımı oksaısı aklıma gelince ama anem yanımda dedim ya olmasa İHTİMALİ gelince aklıma yatağımın içine girdim ağlamaya başladım
vede öyle bir şeyi aklıma daha hiç getirmek istemiyorum ...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bak işte ölüm ben demiştim hani HAYATIM için planlarım ama hayatımdan hatta o planda herkes için bir rol var ama işte dediğin gibi birisine bir şey olur ölürse dediğin gibi o planım bozulur hersey alt üst olur en başta ben çünkü o gelecektedi planımda tüm sevdiklerim var vede sevdiklerimi ÇOK mutlu etmek istiyorum bunu başaracağımada inanaıyorum ----------Eklendi @ 00:26:45 ---------- Yazıldı @ 00:24:38 ---------- ama şu dediğim varya birisi diyo eşşek kadar adam olmuşşun ben düşündüm dedimki anem ölse ne yaparım garip bir gülümseme aldı birden anemim o gülüşü başımı oksaısı aklıma gelince ama anem yanımda dedim ya olmasa İHTİMALİ gelince aklıma yatağımın içine girdim ağlamaya başladım
vede öyle bir şeyi aklıma daha hiç getirmek istemiyorum ...

ben o ihtimali aklımdan bir an bile atamıyorrum son iki aydır.O ihtimalle yaşıyorum...

devran_34

devran_34

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
of of of

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Keşke diyeceğim hiç bir şey yapmadığımı savunurdum hep.Taki geçen Ptt de sıra beklerken küçük bir kızın gözlerindeki o şeyi görene kadar..
O günden beri benimde bir keşkem var artık.
Keşke hayatı bu kadar çabuk tüketmeseydim...

Dertlendirdin Be Ablam..
Allah Kimseye Keşke Dedirtmesin..
..

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Vay beee.Bu konu benimmi??Nerelere gittim bi an :(

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
this message has been deleted

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt