Keşke Maxiye üye olurken yaşımı büyük yazsaydım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
[ENGİN];5184744' Alıntı:

efendilik saygılı olmak bunlardan yoksun o kadar orta yaş varkı

+1

şimdi sana akıl yaşta değil baştadır desem çok duyduk bu laflara diyeceksin ama harbidende öyle şuan mobil olduğumdan yaşını göremiyorum ama bu dert edilecek birşey değil gerçekten :) zaten artık orda yaşını değiştirebilsen bile herkes öğrendi bu konun sayesinde :D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
hayırdır niye anlayamıyon :)

Kardeşim seni ilk cfw yapmak için mesajlaşarak tanımıştım diğer üyeliğim banlanıncaya kadar foruma sıksık giremedim sen benden önce kaydolmana ve mesaj sayının tecrübenin olmasına rağmen böyle konularda bildiğini sormana şaşıyorum yanlış anlama kardeşim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim seni ilk cfw yapmak için mesajlaşarak tanımıştım diğer üyeliğim banlanıncaya kadar foruma sıksık giremedim sen benden önce kaydolmana ve mesaj sayının tecrübenin olmasına rağmen böyle konularda bildiğini sormana şaşıyorum yanlış anlama kardeşim

evet onun sen oldugunu biliyordum ;)

ya değiştirmek mesele değil de onu baştan yapmak gerekiyordu sonradan yapmak bana göre hiç doğru olmaz :)

codblackops2

codblackops2

Üye
yaş kaçki :hmmm

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Olsun Be Yaşın Küçük Diye Sorun Yok :tebessüm: Takma :)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

15097

15097

Üye
doğum tarihi falan değişmioyrdu hatta bir üye yanlış yazmış zamında, Adminlerden istedi anca öyle değişti.Ya zaten ben öyle kenimi kandıramam o ilk başta olacak bişiydi :)
Ozan abiye pm at değiştirir o :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesela ben yaşımı 107 yapmak istedim ama adminin cevabı hiç iç açıcı değildi..

• Beğen
15097

15097

Üye
askerde oldugunu biliyorum ama sürekli kontrol ediyor siteyi.son akvitesi 31 ağustos 21.22 :ok2: tabii kaç kere değiştirdin bilemem ama zırt pırt değiştirmekte olmaz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bazı şeyler sonradan yapıldıgın da geri tepebilir ondan başlık zaten keşke üye olurken diye başlıyor :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Reşwan ya da Praetor'a da PM atabilirsiniz.. Ama sahte yaş istekleriniz kabul edilmez bu yüzden yöneticiler yapabiliyor bir tek..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bazı şeyler sonradan yapıldıgın da geri tepebilir ondan başlık zaten keşke üye olurken diye başlıyor :)

15097

15097

Üye
Reşwan ya da Praetor'a da PM atabilirsiniz.. Ama sahte yaş istekleriniz kabul edilmez bu yüzden yöneticiler yapabiliyor bir tek..
Gerçek yaşımızı nasıl anlayacaklar :hmmm mesela 49 dedim :D bunu bilemezler ki :bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici

Gerçek yaşımızı nasıl anlayacaklar :hmmm mesela 49 dedim :D bunu bilemezler ki :bilmm
Uzun süredir yaşı küçük/büyük olan ve artık herkesin yaşını bildiği kişi pat diye yaş değiştiremez..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt