kesici alet taşımanın cezası

Hex4d0r

Üye
Aslında şöyle bir şey taşıyacaksın.

Biraz küçük vs. ama adam öldürmeyeceğiz sonuçta Gerçi öldürmeye kalsa bu da öldürür. Kemer tokası. Bu yakalatılırsa sonuçları ne olur bilemiyorum. Çok da iyi yakın mesafe bir suikast aleti

bak bu guzelmş işte

Bıçağa ne gerek var sık biber gazını zaten 30sn'de pert olur tabi o havayı sende solumaman lazım yoksa aynı etkiyi sanada gösteriyor

Tepkiler: Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Yasak işlerle uğraşma kardeşim.

Kişisel Güvenlik yasak birşey mi ? Bahsi geçen sitede satılan cezası en fazla olan şey muşta. Ben sadece özenme olmasın caydırıcılık olsun diye legal değili kullandım Gerçi muşta legal değil ama Mert'in fotoğrafının olduğu o palayı gidip çarşıdan alabilirsin Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum

Tepkiler: 1STayTRue35

Metin MF

Üye
en iyisi biber gazı, ben taşıyorum yanımda

tamam kardeşim peki.

en iyisi biber gazı, ben taşıyorum yanımda

Nato ürünüyse rüzgarı ve uzaklığı hesap et kullanacağın zaman yoksa aynı havayı solursan sanada etkisi olur Şaka yapmak için bir arkadaşıma yapmışlardı çocuk bayılmıştı uyandığında da etkisinden çıkamamıştı ama sıkan kapalı ortamda ve yakın olduğu için aynı etkide ona olmuştu tabi çocuk anlatırken ben yerlere yattığımı bilirim

bir daha gitme öyle yerlere. Sana bir şey olursa yaşayamam ben...

- - - Eklendi - - -

Çüküne tekmeyi yapıştırırdım valla

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Uzun zamandır hayalini kuruyorum böyle biri gelip bana sataşsa da erkekliğini bitirsem diye

- - - Eklendi - - -

bunu kadın şeyleri satan yerde olur mu?