ilker712
Üye
-
Konu Sahibi
-
Buyur dostum ne demekkardes yardima ihtiyacım var
SİZ BENİM KONUYU DİYORSUNUZ SANIRIM YENİ KERNEL EKLEDİM AYRICA ROMUN 650 MB OLMASI BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ SONUÇTA HER OYUN VE UYGULAMA AÇILIYORArkadaşlar tecrübeli birisi uzman yardımı yaparsa çok sevinicem s3 için adam akıllı bir rom bulamadğımdan ötürü Blekota V7 de takıldım kaldım ancak telefon rami 648/831 boştayken.
doludaykende pek farketmiyor üç aşağı beş yukarı aynı ancak telefonu açtıgımda hiç bir işlem yapmaksızın kurcalamassam teli 450 480 mb larda kalıyor sabit. ancak bir yerlere girip çıkayım kurcalayayım home tusuna basılı tutup uygulamaları kapadığımda 650 mb lerde sabit kalıyor.ve kasmaya başlıyor.
sorunumun çözülmesinde yardım eden arkadaslara çok minnettar kalacağım.herhangi bir kernel yüklü değildir.Herhangi bir sistem aracı hızlandırıcısı falan bulunmamaktaır. önerilerinizi bekliyorum. Ya kullanışlı güzel bir rom bulmamda yardıcı olun bi şekilde bu sorun hallolsun artık bıktım kaç gündür bununla uğraşmaktan. iyi günler dilerim
Telefonu özelliklerini alırsan normal bişeyKapistirakmi benimkinin rami 320 harcıyor
Başlığı okudun mu blekota v7.0 yazıyorHayır. Olduğu gibi herşey var.
Hiç bir hata yok
0 Kasma adam zaten performans romu istemiş sizin verdiğiniz konuda görsellik var
Kapistirakmi benimkinin rami 320 harcıyor
Sorun çıkaran ben mi oldum gelip ramleri kapıştırakmı diyen sensin konuşmanda hiç bir mantık yokKardeşim nolcak ya derdettin şeye bak ben senin paylaşımına mı laf ediyorum. Adam bi soru sormuş en iyi şekilde çözülsün istiyorum.
Söylediğin ifadeye bak!
Başlıkta Blekota yazıyor madem konuyu açan daha niçin açmış???
Adam uygun rom bulamadım diyor bende yardımım dokunur diye rom gösterdim.
Bilgi Paylaşmaktamı yasak!
Ne istiyorsun anlamadımki
Soruna gerek var mı sence altı üstü bir konu için birbirimizi kırmayalım.
Nasıl çözdünüz anlatırsanız diğer üyelerde faydalanabilirTelefonun ozelliklerini alirsan demissin dostum git o zaman stock 4.3 kullan yada 2 yada 3 surum romlarina dusur hic kullanmasin sen ne diye yukluyosun ki romhahahTelefonun durusu degisiyo bi kere kalite varken 3 un 5 in lafi yapilmaz benim aradigim bu kaliteyi daha etken kullanabilmekti hallettim konu kilit
Başka bi şekilde yazabilirdin mesela benim paylaştığım rom 350 mb harcıyor sizin rom ne kadar ram harcıyor gibisindenOradaki gülücüğü unutma gülek diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?