Tavsiye kernel ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
kernel ile ilgili
Gecenlerde benzeri bi konu açtım fakat suan sanki biraz farklı

Toshiba 1tb hdd aldım telefona da (lg g2 ) bağlamak istiyorum. Telefona baglamam icin tel rootlu olması lazım mış oda tamam mount işlemi var onuda anladım da telefona birde kernel atmam lazım mış telefonum 4.4 kitkat ve uyumlu rastgele bi tane simple v.5 adında kernel kurdum recovery den fakat hala okumuyo aslında mount işine yarayan programda boyutu görüyor fakat dosya yöneticisinden açmıyor yani onun için farklı bi kernel falan mı var ? İşin icinden çıkamadım yardımm en sonunda telefon patlayacak elimde kalcak

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
G2 OTG destekliyor zaten kernel falan gerek yok diye biliyorum ben

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
Ben 16gb flash bellek kullaniyorum otg destegi var fakat ntfs destegi yok sanirimYokmu bilen yahu :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Destek yoksa nasıl yardım edelim ki? Donanım lazım sanırım.

The Shadow

The Shadow

Üye
NTFS desteği kernelle alakadır. Ben var diye biliyordum ama G2 de. İmkanın varsa hdd yi FAT32 olarak biçimlendir bir de öyle dene bakalım. Biçimlendirdikten sonra eğer çalışmazsa büyük boyutlu depolama alanları desteklenmiyor demektir. Çalışırsa kernel NTFS desteklemiyordur.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
D802 serisinde NTFS desteği yok yanlış hatırlamıyorsam.

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
Fat32 olur terslik olmazsa flash bellek fat32 edigim gibi onu kullaniyorum, isin su kismi var 4 gb uzerindeki hicbir dosyayi atamicam

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
**** :D ~150 gb tasiyip fat32 yaptiktan sonra si bana koyar, ayrica bi koruma yapmistim hdd ye fat32 olunca oda gidecekDuz bi kernel atmistim uzerine baska kernel atarsam zarar verirmi acaba eski sistemin yedegini almamisim :bangin:

The Shadow

The Shadow

Üye
**** :D ~150 gb tasiyip fat32 yaptiktan sonra si bana koyar, ayrica bi koruma yapmistim hdd ye fat32 olunca oda gidecekDuz bi kernel atmistim uzerine baska kernel atarsam zarar verirmi acaba eski sistemin yedegini almamisim :bangin:
Yok sorun olmaz. Ama sistemin yedeğini al yine de nolur nolmaz bir yerde bulunsun :)

• Beğen
Tepkiler: as467
as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
Yok sorun olmaz. Ama sistemin yedeğini al yine de nolur nolmaz bir yerde bulunsun :)
Hadi bakalım yaptım giden özellikler geri geldi telefon normal sadece bi kere durduk yere reset attı ama yedegini aldım bu sefer , suana kadar iyi sagol :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
byAndroid

byAndroid

Üye
Konuyla pek alakali deil ama 300 liralik tabletim sorunsuz sekilde 1 tb harici diski goruyor g2 de sorun neymis :D

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
Konuyla pek alakali deil ama 300 liralik tabletim sorunsuz sekilde 1 tb harici diski goruyor g2 de sorun neymis :D
Bende onceden nokia 603 vardi o goruyodu lg g2 nin desteklememesi beni sasirtti acikcasi

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
hdd'yi fat32 olarak formatla, görür. Büyük ihtimalle. :D

as467

as467

Üye
    Konu Sahibi
hdd'yi fat32 olarak formatla, görür. Büyük ihtimalle. :D
Bence garanti görür de 200 gb taşıyıp sonra donustur tekrar at olcak is degil, belki taşımadan da oluyodur fakat kullandığım bi güvenlik yöntemi var onu bozar simdilik gerek yok :D

Üst Alt