[Kernel:Honeyx]-[CM9]-[Muhteşem+Şarj Süresi+Stabil]

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
    Konu Sahibi
[Kernel:Honeyx]-[CM9]-[Muhteşem+Şarj Süresi+Stabil]
Arkadaşlar kendim kullanıyorum gayet stabil bi kernel eğer cm9 romunuzun sarj süresinden şikayetciyseniz denemenizde fayda var :)
Kernel:

.::Kurulum::.
Cwm ye girin
Kerneli flashlayin
Wipe cache,wipe dalvik cache ve ardindan fix permissions yapin.

.:::ALINTIDIR:::.

• Beğen
Tepkiler: ddsrhtdd

ali.clay

ali.clay

Üye
bir şey sorcam. wipe cache ile wipe dalvik cache ne işe yarıyor. sistemi bozmayalım sonra :)

ddsrhtdd

Üye
öncelikle teşekkürler.ama ben yükledim 3g wifi kullanacağım zaman açmama rağmen 1 günü zor getiriyor.şarjda yine en iyisi stock bence.

en-sel

en-sel

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler.ama ben yükledim 3g wifi kullanacağım zaman açmama rağmen 1 günü zor getiriyor.şarjda yine en iyisi stock bence.

Dostum bende rahat gidiyo 1 gün wifi dekullanıyorum akşamları gün içinde bazen yoğun da kullanıyorum rahatgidiyor birgün

ddsrhtdd

Üye
Dostum bende rahat gidiyo 1 gün wifi dekullanıyorum akşamları gün içinde bazen yoğun da kullanıyorum rahatgidiyor birgün

Doğrudur. Belki benim bataryada bir sıkıntı vardır.ama stockta 2 günü aştığını çok gördüm

ali.clay

ali.clay

Üye
2 Gün müü. Ben 2 yıldır kullanıyorm . Bi sürü rom denedim stocktada baya bi kullandım. Daha sabah 8 de çıkarıpda geceyi vardıramadm :) maksimum 18 saat filan gider. O zaman bile bayram ederim :) senin kullandığın özel bi program veya başka bişey var mı ?

ddsrhtdd

Üye
2 Gün müü. Ben 2 yıldır kullanıyorm . Bi sürü rom denedim stocktada baya bi kullandım. Daha sabah 8 de çıkarıpda geceyi vardıramadm :) maksimum 18 saat filan gider. O zaman bile bayram ederim :) senin kullandığın özel bi program veya başka bişey var mı ?
kardes ben norvec romunu kullaniyordum. Wifi 3g vs kullanacağım zaman açıyordum. Genelde 1 gun cok rahat. Az kullanirsam da 2 gunu geçtiği bile oluyordu. Ozel bi pro yada kernelim yoktu. ayrıca şunu da ekliyim, suan cm9 bu kerneldeyim ilk bikac gun pili cok cabuk bitti ama sarji bitirip fulledikten sonra düzeldi. Suan 2 gune yakın gittiği oluyor
Ha bu arada orta-düşük parlaklıkta kullaniyorum. Arka planda uygulama birakmiyorum. Bunlarda kısmen tasarruf

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
kerneli kurduğumuzu nasıl anicaz yani kanıtlicaz ?

Üst Alt