Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

gurkangumus1980

Üye
arkadaslar 1. sayfadaki linkler güncelmidir.yüklemeden önce emin olmak istiyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Cm10.1 güncel

gurkangumus1980

Üye
evet az önce yukledimfakat ramim 715 kusur gösteriyo bide google play store giremiyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Gaaps yükledin mi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Su sonlarda çkan gappsı yuklemiştir ondan girmiyodur
0303b gibi bi surumu vardı onu yuklemelisin

serukanu7

Üye
kardeş cm 10.1 acayip yavaş

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Wipe yaptın mı?

serukanu7

Üye
evet gapps te yükledim wipede yaptım hatta yüklemeden önce ve sonra yaptım

gurkangumus1980

Üye
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR

serukanu7

Üye
hem ramı eksik görüyor hem ciddi manada çok yavaş arayüz değil komple yavaş makine

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Wipeleri yapıp baştan yükle

serukanu7

Üye
iki defa yaptım sende varmı bi sıkıntı :D715 görüyor baş belası :)bugün cm 7 ye geçeceği heralde

serukanu7

Üye
hiç stock kullanmadım yahu :)aldığım gün hiç bilmediğim halde geçtim cm7 ye
[TBODY][TR][TD="bgcolor: rgb(186, 207, 224), align: left"]
bu rom nasıl ?
[/TD][/TR][/TBODY]​
bu rom nasıl acaba
[TBODY][TR][TD="bgcolor: rgb(186, 207, 224), align: left"]

[/TD][/TR][/TBODY]​

aliemredogan

Üye
2 gün önce 10.1'i yükledim ben de, bir kaç sorum olacak. Flash normalde çalışıyor ama kamera ile çalışmıyor çözümü var mıdır? Gece deep sleepde 6 saatte %10 şarj gitmiş normal mi? Bir de telefon açılırken cm'ni şu meşhur halkası gelmeden önce ekranda bir kayma oluyor bununla karşılaşan oldu mu? Hız ve performans olarak memnun kaldığımı da belirteyim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Farklı kamera uygulamalarıyla flaş çalışıyor mesela bencandroid 4.4 kamerası kullanıyorum geceleyin %10 gitmesi normal açılırken oluşan kayma içinse onu aslında halledebilirlermiş ama şu anlık daha önemli şeylere yönelmek istiyorlarmış

aliemredogan

Üye
Farklı kamera uygulamalarıyla flaş çalışıyor mesela bencandroid 4.4 kamerası kullanıyorum geceleyin %10 gitmesi normal açılırken oluşan kayma içinse onu aslında halledebilirlermiş ama şu anlık daha önemli şeylere yönelmek istiyorlarmış

onunla ilgili bir güncelleme gelirse sen buradan bilgilendirirsin zaten bizi :) advanced task killer kullanıyorm 30dk da bir auto kill açık.. bunlar da şarj için önemli var mıdır tavsiye?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kendi görev yöneticisi hariç kullanmayın zaten ekranı kilitleyinve uygulamaları uykuya alıyor gerek yok :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar romu indirin wipe yapım romu kurun gappsı kurun tekrar romu kurun facelock çalışıyormu bi bakın