Kern.exe Hatası Ne Demek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhanjuan

Üye
    Konu Sahibi
Kern.exe Hatası Ne Demek?
arkadaşlar telim bazen kern.exe diye hata veriyor.napmam lazım format atmak zorundamıyım?

xrz

Üye
Sanırsam flash attırmışsın ve flash hatalı ben0de de audio server hata veriyor

bergamali85

Üye
Bu kern.exe hatası başıma bela oldu.Ama ben Flash falan atırmadım

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Yüklediğin programlarla alakalı olmalı , bu hatayı açlışında veriyorsa arama kayıt yada smart settings gibi açılışta etkinleşen programlarda sorun vardır, eğer ara ara yada sürekli tel açıkken oluyorsa kullanımla bağlantılı olarak çalışan yada çalışmaya çalışan progrmlar bu hataya neden olabilir

bunun dışında daha önceden yüklediğin ama sonra sildiğin bir programın exe yada dll leri açılışa yazılmış olarak kalmışsa bunlar da hatayı verebilir, telefonunu formatlamanı e kartının da sistem klasörünü silmeni önneririm

Bu arada Kern.exe Symbian telefonunun sistem çekirdeğidir, buna bağlantılı olarak çalışan çoık az program vardı...

snacker

snacker

Üye
kardes bu bi sistem hatasi dir.yani formatlasan iyi olur.ilerde teline büyük arizalar çıkarabilirsin.formattan nie korkuyosun ki??

--------------- Ekleme ---------------

bunlar nedir arkadaslar bilen var mı??giremiyorum da nasil girebilirim.
http://www.maxicep.com/attachments/9488d1209139993/# MaxiCep.Com http://www.maxicep.com/attachments/9488/ Bilgilendirme Sistemi !

Hoşgeldin, snacker.
Son Ziyaretiniz: Dün Saat 18:50 gerçekleşmiştir Özel Mesajlarınız: 0 Okunmamış, Toplam 2. |

Yeni MesajlarArama Çıkış
Seçilene git...

Bilgilendirme Sistemi !
snacker, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Üye grubunuzun yetkileri dışında, kısıtlanmış bir alana ulaşmak istediniz.
  2. Giriş için, gereken bazı şartlar olabilir, bu şartları sağlamadınız.
  3. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
  4. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt