Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kerasus nickli üye
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
Kerasus nickli üye
Böyle bi üye varmı ve aktifmi acaba. İlk üye olurken öyle denemiştim üye var hatası almıştım. Ama forumda böyle birine rastlamadım . Google da Kerasus maxicep diye arattığımda yine ben çıkıyorum. Modlar bi yardımcı olabilirlermi acaba
Olmaz. Eğer o üye 3-4 yıl giriş yapmamış olsaydı size devredebilirdik. Ama ya şuanki şekliyle ya da başka şekille devam etmek zorundasınız. Ama kerasus ya da Kerasus vs olmaz
SHS
Üye
olmaz kardeşim sadece yazıda büyük oluyo, sonuçta siteye girerken küçük harflede girebiliyorsun
Olmaz. Eğer o üye 3-4 yıl giriş yapmamış olsaydı size devredebilirdik. Ama ya şuanki şekliyle ya da başka şekille devam etmek zorundasınız. Ama kerasus ya da Kerasus vs olmaz
Var diyorsa vardır zaten merak edecek birşey yok işte burda Profil bilgileri: oğuzhan - MaxiCep.Com
9011. üye bu ve 7 yıldır giriş yapmamış. İstersen Ozan'a pm atabilirsin.
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
şimdi bakarmısın imzama
Revengeful
Emekli Yönetici
Bu da kural dışı. Kuralların linkini verdim oraya göre yapmalısın
Var diyorsa vardır zaten merak edecek birşey yok işte burda Profil bilgileri: oğuzhan - MaxiCep.Com
9011. üye bu ve 7 yıldır giriş yapmamış. İstersen Ozan'a pm atabilirsin.