Kendisi Küçük Amma Marifeti Büyük Bir Program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cazgir

Üye
    Konu Sahibi
Kendisi Küçük Amma Marifeti Büyük Bir Program
bu programı telefonunuza kuruyorsunuz ve bu aşamadan sonra artık tele dosya gonfermek için ne data kablosu ne kzılötesi nede blutoota ihtiyacınız kalıyor ihtiyacınız sadece internete baglı bir bilgisayar ve onun ekranı evet yanlış okumadınız ekrandan download yapıyor bu program. telefona yuklemek istediğiniz programı adresindeki send item bolumune yolluyorsunuz. telefonda screenftp programını çalıştırıyorsunuzve teli ekrana yaklaştırıp ekrandaki lay tuşuna basıyorsunuz ve program tele yuklenmeye başlıyor.
Not: telefonu sabit ve ekrana yakın tutmanız gerekiyor.
program 6600 ve 6630 da denenmiştir gayet başarılı sonuçlar veriyor. yukleme yapabileceğiniz dosya turleri; herşey. kolay gelsin

enigma

enigma

Üye
uzun zaman önce bu programı denemiştim ve becerememiştim bi anlamda güzel ama kamerası olan telefonlarda ya bt yada kızılötesi kesin oluyor ama emeğin için çok teşekkür ederim kesin bigün lazım olur.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Paylaşım İçin Saol. ama Lütfen Arama yaparak başlık açalım. daha Önce verildi Çünkü

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
aga saol lasın cok ii hemen yükledim allah

AHMET2525

AHMET2525

Üye
paylasim icin saol

cazgir

Üye
    Konu Sahibi
Arama yaparak gönderdim fakat ya gözümden kaçtı yada yerini bulamadım. Bu durumdan dolayı özür dilerim. Yinede haberdar olmayanları bilgilendirmiş oldum sanırım

engin26

Üye
abi mükemmel bi program

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sağol

barabelli

barabelli

Üye
babalar deneyen sonucunuda yazarsa eı olur ya

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya bu olay bluetooth kablo kızılotesi olmadan once dosya yollamak icin bi program cok yavas dosyayı cekiyo diye duymustum ama yanlısım olabilir

denniss99

Üye
sallıyosun

dreamboys69

dreamboys69

Üye
çalışmaz bence...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yorumlar Bosyere Yapilmis Zira Link Uzun Zaman Once Eklendigi Icin Calismiyor.

kurtoglu87

Üye
sagolasın kardes ama program agır bılgın olsun

keremerson

keremerson

Üye
ben denemedim ama abim denemiş..oluyomuş.. çok yawaş yolluyomuş yani mp3 falan deilde ufak sis leri falan göndermek için idealmiş.. :)

zartan

zartan

Üye
Paylaşım İçin Saol

targa911

Üye
çok yavaş yinede saol

safakk34

safakk34

Üye
yok yaww ben 1 sene önce denedim ama çalışmıyo yalan bunlar..

danger03

danger03

Üye
emeğine sağlık

ferdix5

ferdix5

Üye
pek sağlıklı bişey değil ama ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt