futbol123
Üye
Tamam o zaman richman'de bulusalımbu hollywood yazısının arka kısmı godomanların mekanı
----------Eklendi @ 17:34:06 ---------- Yazıldı @ 17:33:43 ----------
Ayakkabıların aklımda
Alper abi 4 yıl sonra görüşürüzozamanda ben askere giderim abi hafta sonları girersin maxicep 'e değerli yorumlarını ve paylaşımlarını yapabileceğini düşünüyorum
başarılar dilerim abi Allah'a emanet ol alper abi
olur2 de manita atarız yazıların arkasına
Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öylekeske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..
----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------
O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri
türklüğümüzü belli edicez yasorun değil ben orayı sekse açarım
sağolasın Alper abi
Berke sende benim için değerlisin senden kardeş sıcaklığı aldım hep benim kardesim yok abimde öylekeske hafta sonları girebilsem.. Ama o kadar yoğun bi çalışma beni bekliyorki sonuc olarak oradada bi işte çalışmam gerekicek part time olarak..
----------Eklendi @ 17:39:49 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------
O mekan korunuyo galiba, bi bakarız duruma göre, ama orada kuytu aramaya gerek yok onların alışılmış şeyleri
hadi yolun açık olsun selametle amerikadaki yaşamında sana başarılar dilerim inşallah doktoranı yapıp dönünce yeni nesil cihazlar hakkında bilgi vermeye devam edersin
eyvallah
Eyvallah sende kendine iyi bak
eyvallah
----------Eklendi @ 17:51:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:47 ----------
bu arada los angeles e gidersen ünlüler kaldırımından canlı canlı bi kaç resim çekte paylaş sana zahmet
inşallah
Resimlerini paylaşırım tabiki, girebilirsem foruma
Şimdi ofisi terkediyorum, ufak bi 'sülale' ziyareti yapıcam aksam girebilirsem tekrar yazışırız. Yarın 11-12 arası uçuyorum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum ve bununla kalmayıp hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?