Kendinize Gelin Beyler

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Kendinize Gelin Beyler
Olaylı G.Saray derbisinde alınan mağlubiyetin ardından Antalya'dan da eli boş dönen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman kötü gidişe 'dur' demek adına duruma el attı.

Seri galibiyetlerin sonrasında yaşanan puan kayıplarına çok üzülen başkan, futbol komitesi başkanı Ahmet Kavalcı ile dün Nevzat Demir Tesisleri'ne çıkarma yaptı. Önce teknik direktör Slaven Biliç ve futbolun başındaki Önder Özen'le görüşen ikili, takımın son durumunu masaya yatırdı.


BİLİÇ-Özen ikilisiyle yaptığı görüşmede ''Ligde ilk 4 hafta fırtına gibi esen takımdan eser yok. Elbette kaybedeceğimiz puanlar olacak ama kötü futbol oynama gibi bir lüksümüz yok. Bu takımı bir an önce uyandırmalıyız ve eski formuna döndürmeliyiz. Siz iyi bir teknik kadrosunuz. Size çok güveniyoruz. Eskişehirspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceğimizden hiçbir şüphemiz yok'' ifadelerini kullanan Orman ardından da futbolculara sert yüzünü gösterdi.

'BU RAHATLIK DA NE!'

TAKIMIN rehavete kapıldığını hissettiğini belirten başkan, art arda gelen mağlubiyetlerin siyah-beyazlı camiaya yakıştıramadığını belirtirken şu sözlerle Beşiktaşlı futbolcuları tatlı-sert uyardı: ''Sizde bir rehavet görüyorum. Bir anda bu kadar rahatlama yaşamanızın sebebi 4 galibiyet mi? Biz şu an Süper Lig'deki en iyi takımız. Bu sonuçlar bize kesinlikle yakışmıyor. Herkes kendine gelsin, kendini toparlasın.

HOCANIZIN maçlara başınızda çıkmaması elbette sizi çok etkilemiştir. Çünkü Biliç'in çok önemli unsuru var. Ancak yardımcı hocalar da en az Bilic kadar deneyimli. Bu tip şeyleri her zaman yaşayabiliriz. Lütfen siz de ona göre önlem alıp, kafanızı hazırlayın.''

Haber Kaynağı: Milliyet
 


Üst Alt