jöly
Üye
tofy' Alıntı:bence sıkıcı olur aynı düşünceler aynı davranışlar hayat geçmez
farklılıklar birbirini tamamlamalı o zaman zevkli olurbazı düşünceler aynı olsun ama hepsii olmasınnnn
tofy' Alıntı:bence sıkıcı olur aynı düşünceler aynı davranışlar hayat geçmez
farklılıklar birbirini tamamlamalı o zaman zevkli olurbazı düşünceler aynı olsun ama hepsii olmasınnnn
yasminoz' Alıntı:valla dün gece bende aynen bunları yazdım ama yollayamadım maxi kapandı aynı senin gibi düşünüyorum......
ayrıca herşeyimiz aynı olunca iki arkadaştan bi farkımız olmaz sadece arkadaşlarımın benimle aynı olmasını isterim......
jöly' Alıntı:tofy ile aynı fikirdeyimherşey birebir aynı olunca ne heyecan olur ne de başka bişey
Caine' Alıntı:yaaaa her zaman kadınlar der ki illede ruh ikizimi ararım ama başka zamanda başka yerdede soyledikleri değişiyor. yok efendim heyecan yok efendim macera o olmaz su gitmez vs... yaaa insan bir ömur gecirecekse 70 yasında bile kavga edip sudan bahanelerle tartısmak istemezki veya 60 yaşında everete de tırmanmak veya aldatılmak istemezzz. bi arkadasında yazdıgı gibi uzum uzume baka baka kararır. yani belli bir sureden sonra zaten zevkleriniz bile aynı olacakkk. inanın kendi huyumda bana benzeyen birini bulmayı cook isterim cook. kadınlar kavga mı istiyor anlamadım ama heyecandan kastları heralde banka soyamayacaklarına göre bu olsa gerek
karides' Alıntı:Öncelikle evlilikle, ilişki yaşamayı birbirinden ayırmak gerekir. Evlilik dediğiniz şeyin disiplini olmalı. Öyle çok dalgalanmalara müsait değildir yapısı. Dolayısıyla da "perfectlover" adlı arkadaşın dediği gibi birinin hassas olduğu bir konuda diğerinin ısrarcı olmaması ve onu çok iyi tanıması gerekir. Bunu da birbirine benzeyen insanlar kolaylıkla yapar. Birbirinden farklılıkları olan insanlar da mutlu olabilirler tabi evliliklerinde; ancak, onların daha çok efor sarfetmeleri ve daha çok sabır göstermeleri gerekir. Zaten, 50 yaşanıza geldiğinizde de (bu yaştan ziyade paylaşımla da alakaladır) bir bakarsınız onun yemediğini yemiyor ve onun sevmediğini siz de sevmiyorunuz. Benim evlenmeden önce futboldan nefret eden bir çok bayan tanıdığım, aradan beş-altı sene geçtikten sonra sıkı futbol takipçisi oluverdi.
Evlilik hariç ilişki ise daha esnektir. En azından tarafların kaybedecekleri çok şey yoktur. Daha radikal kararlar alınabilir ve risk gözönüne alınabilir. Bu durumda farklı insanların birbirilerine tahammül ettikten sonra ilişkiyi yürütmeleri daha kolaydır. Sonuç olarak;
evililikte birbirine benzeyen insanlar daha kolay mutlu olurken bu insanları sıkmaz; ancak, evlilik dışı ilişkilerde farklı insanların ilişkiyi yürütme şansları birbirine benzeyen insanlar kadardır.
Saygılar.
Caine' Alıntı:hayranınımmm yaaal:
abi sen kesin evlisin: : :
benim 25 olduguna göre 3 yaş var arada ve abimin yaşındasın. o zaman sorun yokkarides' Alıntı:Naptın yaa ne abisi.. Yaş daha 28. Çok sağolasın. Teveccühünüz.
süpersinnnn. allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşşallahkarides' Alıntı:Öncelikle omayra, iltifatın için teşekkürler.
Caine : Nasıl rahat edeceksen, öyle hitab edebilirsin kardeşim.
Bu arada evet evliyim ve eşimi kendime benzettiğim gibi (o ne kadar inatçı olsa da) ben de eşime benzedim (ne kadar inatçı olsam da). Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?