avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beyaz alma bence ben beğenmedim
Note 2'den başkasını da alma
daha ülkemize gelmedi ama Huawei ascend mate düşünebilirsin
alabilirsen iyi olur. s3 ile en büyük farkı istediğin kadar asıl telefona hiç kasma vs. yapmaz. 2gb ramin çok etkisi var. zaten ekranı her açıdan daha iyi. birde grisi cidden daha iyi çünkü beyazı kicaman telefona gitmiyor ya. grinin ekran ile çerçeve arasında bakınca hafif gümüşi bir kısım da var. o bile yeter bence gride çok iyi duruyor çünkü
Bana kalırsa durduğun kabahat Talip
Note II'de RAM 2 GB olduğundan Android gayet stabil çalışıyor. Bunun dışında S-Pen, ekranın büyüklüğü bu gibi özellikleri istersen alman gereken bir telefon. Bana sorarsan Note II alabiliyorsan S3'e kesinlikle yönelmemen gerekiyor. Note 2 tasarım olarak da S3'den kesinlikle önde. S3 telefondan çok bir oyuncak hissi veriyor.
abi galaxy s4 geliyor ne yapacan note 2 yi
1 GB ram 1.6GHZ 4çekirdek ve LTE 4G olması dışında ?
s3'ü niye bu kadar kötüluyorsun talip
Bunlar harici Pekte Fark yok zaten s3 le arasında Sadece ekran Ve batarya var. Gerek yok...
Note 2 nin S3 den artıları
Gpu 533 Mhz (S3 400 Mhz)
Cpu 1.6 Ghz (S3 1.4 Ghz)
2048 MB LPDDR2 Ram (S3 1024 MB)
-Ekran Daha büyük
-Daha parlak
-Daha ayrıntılı
-Ekran RGB dizilimli olduğundan 350~ ppi'lık bir pentile ekrana eşit
Note serisine özel uygulamalar
S-Pen harikası
Daha uzun sürecek yazılım desteği
Android telefonlarda Razr Maxx'dan sonra en yüksek pil ömrü
Evet aralarında pek bir fark yok
kötülemiyorum1 GB ramin yetmediğini söylüyorum
- - - Eklendi - - -
iPhone 4 kullanan birisi olduğun için bu farkları anlamayabilirsinçünkü ios cihazları donanımı en iyi şekilde kullanır
ram,ekran boyutu,pil hariç diğerleri overclock ile çözümlenebilir ancak yine de bir note 2 olamaz bence
pil ise 2 tane batarya taşıyarak çözümlenebilirram swap yaparak biraz performans kaybı ile bir nebze çözümlenebilir @Siyah Kernel
Telefonu orjinal kullanacaksam?
aslında o hareket sensörlerini kapattığımdan beri ram fazla artmıyor eskisi gibi 730 MB'tları bulmuyor
arayüzde iken s3'te ram kullanımı 730 MB't ları bulabiliyor hatta bazen 740 olduğu bile oluyor zaten dahili ram 833 MBbu telefonun ilerleyen zamanlarda alacağı güncellemeleri nasıl kaldıracağı merak konusu
- - - Eklendi - - -
benim gibi
şimdi note 2'deki overclock'un da bir sebebi var çünkü ekran büyük bence o telefonun biraz daha güçlü olmasının sebebi 2 GB rami olması
o kadar kötü olamaz, olmamalı
ama malesef öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?