İbrahimEsşiz44
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi nasil gecerya unutamiyorum aklimdan cikmiyorr
Teklif etsem buyuk bi ihtimal kabul etmez kiZ guzel bana bakarmiYaşı çok büyük değil fakat yinede büyük yaş sıkıntı olabilir senin düşüncelerin kadar onun düşünceleride önemli
Ama iste nolduysa aklimdan cikmiyorTeklif etsem buyuk bi ihtimal kabul etmez kiZ guzel bana bakarmi
yaniiiBence hiç kasma eğer kabul etmezse sıkıntı olur sonuçta aynı iştesiniz hergün görmek zorundasın
ben birkac ay sonra 15 o birkac ay sonra18Yaş kaç ?
ben birkac ay sonra 15 o birkac ay sonra18
Abi nasil gecerya unutamiyorum aklimdan cikmiyorr
BENBU S3 MINININ KLAVYEEYE ALIŞAMADIMDüzgün yazmasını öğren belki çıkar .
BARİ SEN YAPMA YA HERKEZ KUCUK DIYTOR ANASINI SATIM 12 YAŞINDAKI ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ VARYaşın küçükmüş daha
12 yaşında olupta 15-16 yaşında biriyle sevgili olan görmedimBENBU S3 MINININ KLAVYEEYE ALIŞAMADIM
BARİ SEN YAPMA YA HERKEZ KUCUK DIYTOR ANASINI SATIM 12 YAŞINDAKI ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ VAR
Ye o zaman la bize ne Allah Allah ya. Afiyet olsun...Sa beyler ben tekstilciy im dukkana bi kiz girdi adi.ece ilk 1 w hafta b9sey yoktu so radan kiza bi gunaydin dedim oda. Ana gunaydin dedi. Iraz konustuk.oyle sonra kiza asik oldum herzaman aklimda hic.cikmiy0r bari yasi ufak olsa bensen 3 yas buyuk geceleri yatarken kaklimdan.cikmiyoe.napabilirim birde oyle tatli bir.kız.ki.insanin yiyesi geliyor napacam arkadaslar yaa. Gozumu ondan.alamiyom unutmaya calisiyom olmuyor her an aklimda ilk defa bo7le asik oldum offf 0fff yardimlarinizi beklyommm
...
Kimmdalga geçer yüksek bi ihtimal
Ben gordum hane bitane film vatdi ya neydi adi kiz 15 16 yaslarinda adam 60 70 yasinda12 yaşında olupta 15-16 yaşında biriyle sevgili olan görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?