kendim yaptığım karakalem çalışmalarımın birkaçı (istek üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz™

Üye
kendim yaptığım karakalem çalışmalarımın birkaçı (istek üzerine)
bu resimdeki benim canım kardeşim can dostumun resmi Ahmet akman sevgilerimi yolluyorum kardeşim

şimdi ben bunları buraya koydum ama olurda birisi kalkıp bunları alır düzenleyip ben yaptım diye forumlarda dolaştırırsa.. onlar anladı ne demek istediğimi ;)

• Beğen
Tepkiler: femaleeagle1903, TuRkiShCowboy, cuneyt0566 ve 11 diğerleri

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Güzelmiş abi.. yetenek var :D

Aziz™

Üye
eyvallah kardeşim..:D

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık

ebuş...

ebuş...

Üye
azizz umduğumdan 1000 kat güzel bunlar o vesikalık resim filan allahım yeeneğin ta kendisisinnnn muhteşem çok sağol HOCAM kırmayıp eklediğin içinn :op: ::):):)

Aziz™

Üye
eyvallah Mert..:)

azizz umduğumdan 1000 kat güzel bunlar o vesikalık resim filan allahım yeeneğin ta kendisisinnnn muhteşem çok sağol HOCAM kırmayıp eklediğin içinn :op: ::):):)

ne demek Ebru lafı bile olmaz:sarıl:

aLone

aLone

Üye
çok güzeller ya

Aziz™

Üye
teşekkürler..:)

Εthnic

Εthnic

Üye
guzelmis...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aziz sende ışık görüyorum:D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
harbi güzel yapmışın hacı :)

mazlum1790

mazlum1790

Üye
süper resimler yaa gerçekten de yetenek var

sin..

Üye
eğer bunu ilerletmek istiyorsan yani daha iyi şeyler çıkarayım diyorsan; çizgiler üzerine daha çok çalışmalısın.
yüz hatları vs.
renkli olan çalışman güzelmiş; güllerdeki renk tonunu beğendim.

Aziz™

Üye
sen bizim eve gel ben daha yakından göstereyim sana resimleri..:ok2:

sin..

Üye
neden daha yakından ? bu şekilde de görebiliyorum resimleri.
bence sen bizim eve gel diye çağıracağına çizdiğin resimleri burayı koy. :)

Aziz™

Üye
belirli resimleri koyuyorum.hepsini ve benim için özel nitelikte olanları koymuyorum.bunlarıda istek üzerine koydum..ben resim çizmesini gayet iyi bilirim ki sanattanda iyi anlayan biriyim.sadece birinin gelipte şunu şöyle yaparsan iyi olur demesine kıl oluyorum.çünkü bu benim görüşüm bu benim yeteneğim benim isteğim üzerine şekilleniyor sana göre o şekil iyidir bana göre bu şekil.tepkim sadece buna..:)

sin..

Üye
ama sanattan anlayan insanlar genelde kendilerine önerilen şeyleri dikkate alırlar. düşüncelerim eleştiri değildi, belki dikkate alırsan daha iyi şeyler başaracağına ufacıkta olsa katkıda bulunurum diye düşünmüştüm. ha eğer senin katkından bana ne, git kendi işine diyorsan saygı duyarım. elbette ki kendi düşüncelerin ve kendi yeteneğin sadece öneride bulunmuştum. ressam hocam vardı hep bana şey derdi '' çizimlerinin parmak gösterilecek seviyede olmasını istiyorsan insanların senin çizimlerin hakkındaki düşüncelerini dikkate al ve sakın kendini insanların karşısında yüce görme '' bu cümleyi sana ithafen yazmadım sakın yanlış anlama aklıma geldiği için yazdım. (:

Neyse, çizimden anlayan birisi olarak sadece öneride bulundum.
Başarılar (:

Aziz™

Üye
tabiki her öneriye kulak asmak iyi birşey fakat genel olarak ben kendi yağında kavrulmayı tercih eden bir insanım.bugün hala iyi bir şekilde anılıyorsam ve iyi işler başarıyorsam bunu sadece kendime çizdiğim yolda başardım.o yüzden kendi kendime yeterim derim hep..:)
tekrar teşekkür ederim..:)

TopFury

TopFury

Üye
Güzel çizimler Aziz kardeş.
Ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt