Kendiliginden uygulama yukluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

miroctas

Üye
    Konu Sahibi
Kendiliginden uygulama yukluyor.
Samsung S3 kullaniyorum telefonumun otomatik indirmeleri ve guncellemeleri kapali oldugu halde easytouch, gameofwar, halolauncher gibi degisik degisik uygulamalar indiriyor.Ben uygulamayi sildikce o tekrar indiriyor.Format attim temizledim herseyi fakat hala ayni seye devam.Bir caresi var midir? Varsa yardimci olur musunuz lütfen.

yasin213

yasin213

Üye
Android kullanmıyorum ama virüs bulaştığını tahmin ediyorum. Bir antivirüs programı yükle.
Telefona format atmışsın, hafıza kartın takılı mıydı? Belki de hafıza kartına bulaşmıştır.

miroctas

Üye
    Konu Sahibi
Hayir hafıza karti kullanmıyorum simdi antivirus programı ile taradim 5 tane buldu temizledim hepsini umarim devam etmez.

yasin213

yasin213

Üye
Sonucu yarın yazar mısın?

miroctas

Üye
    Konu Sahibi
Su an o kaldirdigim tehtitler tekrar tekrar algilaniyor silmeme ragmen. MonkeyTest TimeService diye virüsler yüklüyor kendi kendine.

yasin213

yasin213

Üye

Bu konuda birisi bir çözüm yazmış. Yazdığını direk yapıştırayım.

I installed Titanium Backup Pro
I ran the program
Searched Monkey Test and Time Services and Cobo Launcher & We Call as these were installing with this malware
I used Freeze option to freeze all this applications. Do not uninstall these programs as they will come again
Now even if your antivirus shows them as Malware and asks you to uninstall them, dont uninstall. Just let them remain 'Freezed'
Now when you restart your phone, the malware remains disabled in the Apps list and does no mischief.
To get Titanium Backup Pro free search google and get your app!
This worked for me and seems to be the only working solution

miroctas

Üye
    Konu Sahibi
Titanium GoBack pro rootlu telefon istiyor sanirim benimki rootlu degil o yuzden arama gerceklestiremiyor.

yasin213

yasin213

Üye
Başka çözümlere bakayım o halde.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yüklediğiniz bi uygulama sizden gereksiz izin isteyip karşılığını alınca uygulama indiriyor o uygulamayı bulup silin android de virüs genelde bu şekilde oluyor bi uygulamanın içinde gömülü şekilde

tr1246

Üye
Valla ben de bunun gibi bir viruse bulasmistim.Silinmiyordu cunku sistem uygulamasi olmustu.Formatlar nafile.Root attim.root izni istedi.Buyur sana root dedim yapistirdim tekmeyi. :D Sonra bir ara root dosyalarini sildim yanlislikla telefon acilmiyor dedim servisten orjinal romla geldi.Tavsiyem stock rom bulup atman veya root atip silip unroot yapman.

• Beğen
Tepkiler: miroctas

Üst Alt