Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Konu Sahibi
Evet, hiçbir zaman Nokia'dan şaşmam (Eski Nokia kullanıcı klasiği)

v19 yayınlandı! yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda lıntıladım bu sürümden itibaren asistan goooglenin hizmet şartlarını ihlal ettiğinden googl asistandaki goohgle konuşma linkleri kaldırılmıştır arkadaşlar asistan artık konuşması çok gerekmeyen yerlerde(örn. hava durumu açılıyor demek için) konuşmuyacak konuşması gereken yerlerde ise duruma göre ya msgbox kullanacak uyada türkçe konusunda pek iyi olmasada micvrososoft speech object libary kullanarak konuşacaktır anlayışınıa teşekkürler bu sürümden itibaremn eski çeviri özelliği iptal edilmiş ve daha önceki bir sürümde duyurusunu yaptığım yeni çeviri özelliği eskisinin yerini almıştırt özellik komutu çeviridir deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
yakında web sitemiz wordpress içerik yönetim sistemine geçecektir site adresimiz değişmeyecek ve güncelşleme kontrol vb. özellikler etkilenmeyecektir

Tepkiler: D1sLaNSeLoT

BLasTeaR

Üye

Hayırlı olsun Arkadaşım hemen test edip döneceğim
  • Hava durumunu sorgularken açılır penceredeki Şehir girme bu şekilde gelmesi biraz sinir bozucu, = veya 3 yatık çizgili ayarlar kısmı olup oraya Adımızı, Şehrimizi, Konum vb şeyler için Ayarlar kısmı olabilir.
  • Hava durumu tarayıcı da değil de uygulama içinde açılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
  • İmei sorgulama neye bağlı? Ayrıca sorgulamadaki güvenlik kodu görünmüyor/yok yani
  • Diğerlerinde sıkıntı yok şuan
  • Emeklerin gözle görülür derece, umarım iyi bir konuma gelirsin Kardeşim

Bu da benden

Konu Sahibi
detaylı inceleme ve önerilerin için teşekkürler önerilerini değerlendireceğime emin olabilirsin imei sorgulama test edilecektir güvenlik kodu ve buton sayfa yüklenene kadar aktif olmamaktadır türkiye.gov.trye bağlıdır ayrıca yenile butonu ile imei sorgulama webbrowseri yenilenebilmektedir
@BLasTeaR

Son düzenleme:

BLasTeaR

Üye
Şüphem yok arkadaşım, herşey zamanla olur
Bu arada k. adımı düzeltsen

Konu Sahibi

imei sorgulama özelliğini üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan denedim güvenik kodunda soun çıkmadı dediğim gibi gvenlik kodu ve buton hemen aktif olmamaktadır sayfa yüklenene kadar beklemen gerekiyor değiştir butonu ile güvenlik kodu yenilenebilmektedir bu arada ekran görüntüsü asistan ile alınmıştır

Tepkiler: BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Hemen de el atmışsın Ellerin dert görmesin.
Şu arayüzü de bir değiştirmedin gitti

Konu Sahibi
v20 sürümnde hava durumu konumunu aynı isim özelliğinde olduğu gibşi kaydedip her açılışta otomatik hatıtlayabilme özelliği geliyor @BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
hımm. güzel fikir, umarım bir önceki söylediğim gibi Ayarlar kısmı olur, konum, isim, şehir vb için

Konu Sahibi
v20 yayınlandı! asistan 20. sürüme ulaştı! yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladım deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum @kralberk13 @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü

Tepkiler: kaankulahli ve BLasTeaR

Rygebin

Üye
Elinize sağlik

Tepkiler: cihanata_1
Tm bilgilendirme icin tesekkurler

Tepkiler: cihanata_1
deniycem
tv izle komutu olmuyo hepsini denemedim

Konu Sahibi
v21 yayınlandı yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladım nezamandır yapmöak iastediğim birşeuyi bu sürümde yaptım arkadaşlar asistanın veri kaydettiği dosyalar data klasörümne taşınarak dosya kalabalığı vbiraz olsun azlatmaya çalıştım ancak asistanın çalışması çin gerekli olan dosyaları başka bir klasöre toplamam mümkün değil diğer yenilikleri yenilikler listesinde bulabilirsiniz deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum @kralberk13 @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü