cihanata_1
Üye
-
Konu Sahibi
-
çalışırXpde çalışır mı bu
v15 yayınlandı deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorumGÜNCEL SÜRÜM (v15.0) link
-------------------------------
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v15 yenilikler
-----------------
*denetim masasını açma özelliği eklendi(denetim masası)
*sistem bilgilerini gösterme özelliği eklendi(sistem bilgileri)
*twitter açma özelliği eklendi(twitter aç)
*whatsapp web açma özelliği eklendi(whatsapp web aç)
*facebook durumunu güncelleme özelliği eklendi(facebook durumunu güncelle)
*facebook durumunu güncelleme özelliği ile fotoğraf ta paylaşabilirsiniz
*v14 sürümündeki asistan güncel değil v13ü indirin hatası düzeltildi
eski sürümü indirmişsin yeni sürüm şimdi yayınlandıTekrar indiriyim o zaman eksik indirmişim galiba
İsim yerine isim girip beni hatırlaya basınca isim siliniyor.(Hata paylaşayım dedimeski sürümü indirmişsin yeni sürüm şimdi yayınlandı
ismimi hatırlayı işaretlemeden kutuya ismini yaz ve isim komutunu ver ismini kaydettim diyecek ve sonraki açılışlarda isim yazmadan sacece ismimi hatırlayı işaretlemen yeterli olacakİsim yerine isim girip beni hatırlaya basınca isim siliniyor.(Hata paylaşayım dedim.Ama ilk hatırlaya basıp isim yazınca sorun yok
wp için bilgim yokBen mobil kortana alternatifi sandım .
Peki wp için Google tarayıcı sesli arama varmı hani mikrofona basıp birsey söylersin o da google de buluyor .
Güzel güzel, gelişiyor eline sağlıkşuanda en son yayınlanan sürümün sıkıştırılmış boyutu 283 kb
v15 yayınlandı deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum
yeniliklerin ve linkin olduğu böolümü yukarıda alıntılıyorum
yenilikler listesinde geçen bazı özellikleri program içerisindeki özellikler listesine eklemeyi unutmuş olabilirim gelecek sürümde eklenecektir
facebook durum güncelleme özelliğinde ilk girişinizde bir defa giriş yapın sonrasında program internet explorerin geçmişini silmediğiniz sürece program otomatik giriş yapacaktır eğer giriş yapılmamış ise paylaş buıtonuna tuıklayınca uyarı verir fotoğraf paylaş butonu ise hiç tepki vermez giriş yaptığınızda yazılı durum güncellemre sorunsuz çalışacaktır fotoğraflıda ise henüz amnlaşılamamış bir nedenden dolayı butona iki kere basmanız gerekmektedir iki defa basın ardından çıkan pencereden fotoğrafı seçin fotoğrafı seçip tamam butonuna tıkladığınızda eğer uyarı vermezse yükleme işleminiz başarılı demektir
@BozKurt0102 @kralberk13 @Bilişim Profesörü @SHS
teşekkürlerGüzel güzel, gelişiyor eline sağlık
o dosyaların bazıları silinecek zaten yeni sürümdesöylemeyi unuttum sadece program ana klasör de dursun gerisini alt klasörlere eklesen de öyle paylaşsan yeni sürümü kalabalık duruyorbu da bir tavsiye
v16 yayınlandı! deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladımGÜNCEL SÜRÜM (v16.0) link
-------------------------------
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v16 yenilikler
-----------------
*il ve ülke telefon kodlarını görüntüleme(il alan kodları/ülke kodları)
*ana ekrandaki saati gizleme/gösterme(saati gizle/saati göster)
*boy kilo indexi ve günlük su ihtiyacı hesaplama(sağlıklı mıyım)
*günün sözü(günün sözü)
*varsayılan arkaplan olarak ramazan temalı arkaplan eklendi
*kayıtlı ismi isim kutusuna yazmak için kullanılan chckbox linklabel olarak değiştirildi ve yazısı ismim kayıtlı olarak ayarlandı
*asistanın size isminizi nasıl kaydedeceğinizi anlatması için ismimi nasıl kaydedeceğim yazısına tıklayın
*internet bağlantısını kontrol etme özelliğinde hata düzetmmesi(artık bir ağa bağlı ama internete erişilemiyor olduğunda intyernet var demiyor)
*ses çalamama sorunu düzeltildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?