Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

gelişiyor gelişiyor yeni dolap gelsin bilgisayarı kuracağım parçaları da topladım yeni özellikleri merak ediyorum denemek için sabırsızlanıyorum

Konu Sahibi
gelişiyor gelişiyor yeni dolap gelsin bilgisayarı kuracağım parçaları da topladım yeni özellikleri merak ediyorum denemek için sabırsızlanıyorum
şuan upload ediyorum yeni sürümü
v12 yayınlandı! deneyen üyelerimizin yorumlarını bekliyorum
v12 yenilikler
----------------
*numaradan operatör sorgulama
*amerikan doları-tl çeviri
*ıp adresi sorgulama

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR
*amerikan doları-tl çeviri nedir direkt olarak kur eklesen daha mantıklı numaradan kişi sorgulama gelirse güzel olur

Konu Sahibi
yeni sürümde güncelleme özelliğinde değişikler yapıldığından dolayı şuan yayınlanmış en son sürümde(v12)de asistan güncel değil v12yi indirin uyarısı almanız normaldir,yeni sürümde düzelecektir

Konu Sahibi
yeni sürüm(v13.0) yarın yayınlanak

Tepkiler: BLasTeaR
    Konu Sahibi
Hayırlısı
Sürüm ile birlikte gelecek olan özellikler/iyileştirmeler vb gibi bilgileri de paylaşırsan iyi olur
10 dk içinde yeni sürümün upload işlemlerine başlayacağım yenilikler ise
*numaradan isim sorgulama
*önceki sürümde çalışmayan dolar-tl çeviri özelliğinde değişiklik(asistan üzerinden siteyi kullanarak çeviri yaptıramadığımdan artık sadece siteyi açıyor)
*eski sürümden veri alma
yeni sürüm(v13) yayınlandı deneyen tüm değerli form üyelerinin yorumlarını bekliyorum @kralberk13 @torba15 @BLasTeaR
bu sürümle birlikte artık yeni sürüm geldiğinde eski sürümde kaydettiğiniz dosya aöma komutları müzik listesi notlar g.oto kon. tercihi vb. verilerinizi indirdiğiniz yeni sürümlere de kopyalayabileceksiniz yeni sürümü indirdiğinizde eski sürümden veri al komutunu verin çıkan pencerede dört farkı seçenek olacak; v11 ve üzeri sürümlerden veri al,v10 sürümünden veri al,v9-v8-v7 sürümlerinden veri al ve v6 sürümünden veri al size uygun olanını seçin ve çıkan pencereden veri alacağınız eski sürümün release klasörünü seçin tamama basın(henüz tam bulamadığığım nedenlerden dolayı program tamam tuşuna iki defa basılmasını isteyebiliyor eğer pencere birincide kaybolmazsa iki defa basın) ve bekleyin veriler başarılı bir şekilde alındı mesajı görünürse işlem başarılı demektir bu sürümden itibaren güncelleme kont.ettiğinizde eğer asistan güncel değilse yeni sürümü direk asistan üzeinden indirebikleceksiniz arkadaşlar numaradan isim sorgulama özelliği de talepleriniz üzerine eklendi numara sorgulama komutunu verdiğinizde benim de kullandığım oldukça başarılı bir bedava numaradan isim sorgulama sitesini açılıyor ve son olarak önceki sürümde duyurulunan ancak çalışmayan dolar tl çeviri özelliğ deüzenlendi ama malesef asistan üzerinden çeviri yapılamıyor bu özellikte numara sorgulama özelliğinde olduğu gibi sadece siteyi açıyor asistan üzerinden işlem yapılamaması kullanılan sitelerin yapısından kaynaklanmaktadır yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladım tüm değerli kullanıcılarımızın yorumlarını bekliyorum

Tepkiler: BozKurt0102
gelişiyor işte tutacak buna birde sesli komut verme eklersen tadından yenmez emeğine sağlık

Konu Sahibi
v14 ile gelecek yenilikler
*tv izleme özelliği geliştirildi
*ses kaydetme özelliği eklendi
özellik önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Tepkiler: BozKurt0102 ve BLasTeaR
biz konuşalım o yapsın var mı acaba böyle bir şans

Konu Sahibi
biz konuşalım o yapsın var mı acaba böyle bir şans
malesef ingilizce olsa belki

v14 yenilikler
-----------------
*tv izleme özelliği yenilendi(tv izle komutunu verdiğinizde tüm kanalları rahatça izleyebileceğiniz bir playera bağlanıyıor)
*eski atv,show tv,star tv,tv8 komutları yeni tv izleme özelliğine bağlandı
*ses kaydedebilme özelliği eklendi(ses kaydedici)
*mesafe sorgulama ve yol tarifi verme özelliği eklendi(mesafe soprgulama)
*hata düzeltmeleri yapıldı
düzeltilen hatalar/düzenlemeler
-----------------------------------------
*güncelleme özelliğinde yeni sürüm indirilsinmi sorusuna hayır cevabı verildiğinde evet denmiş gibi davranma sorunu düzeltildi
*eski sürümden veri al özelliğinde klasör seçimi yaparken tamam tuşuna iki defa basılmasını isteme sorunu düzeltildi
*eski sürümden veri al özelliğinde form18 olan form başlığı eski sürümden veri al olarak değiştirildi
*özellik listesinin başındaki asistan v10 yazısı asistan v14 olarak değiştirildi
*bazı yeni komutların komut geçmişine kaydedilmeme sorunu düzeltildi
*uyarı kapat komunutunu verince uyarı.txt silinsinmi diye sorma sorunu düzeltildi
v14 link:
v14 yayınlandı! denemek isteyen tüm değerli form üyelerinib yorumlarını bekliyorum @BLasTeaR @BozKurt0102

bir de bildirim gelmesini ekle bari durum güncelleme varsa bildirim olayı olmazsa olmaz mesenger gibi