BLasTeaR
Üye
v21 yayınlandı yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladım nezamandır yapmöak iastediğim birşeuyi bu sürümde yaptım arkadaşlar asistanın veri kaydettiği dosyalar data klasörümne taşınarak dosya kalabalığı vbiraz olsun azlatmaya çalıştım ancak asistanın çalışması çin gerekli olan dosyaları başka bir klasöre toplamam mümkün değil diğer yenilikleri yenilikler listesinde bulabilirsiniz deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum@kralberk13 @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
kont. edeceğimöncelikle emeğine/ellerine sağlık arkadaşım
Lâkin ismimi girip yandaki kutucukların aynısını yazıp Enter yapınca işlem yapmayıp ingilizce konuşuyor ve ismimi girdiğim halde de kabul etmediğini söylüyor tabii İngilizce olarak. Bi bak istersen
v22 yayınlandı! deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorumGÜNCEL SÜRÜM (v22) link
-------------------------------
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v22 yenilikler
----------------
*tv8 yayın akışı açma özelliği eklendi(tv8 yayın akışı)
*star tv yayın akışı açma özelliği eklendi(star tv yayın akışı)
*atv yayın akışı açma özelliği eklendi(atv yayın akışı)
*trt kanalları yayın akışı açma özelliği eklendi(trt yayın akışı)
*MS edge açma özelliği eklendi[sadece windows 10 için(ms edge aç)]
v22 yayınlandı! deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum1 aydır yayınlanmaya hazırdı ama yayınlayamadım kusara bakmayın arkadaşlar okul zamanı asistanla pek ilgilenmiyorum @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
yeni sürümde tv izleme özellğinde hata tespit ettim arkadaşlar tv sorunu düzltilmiş versiyonu mesajın ekinden indirebilirsiniz
not: ilk mesajda güncel sürüm başlığı altında verdiğim link te tv sorunu çözülmüş versiyondur
rica ederimTeşekkürler arkadaşım, ara ara kullanıyorum işime epey bi yarıyor sağ ol. inşallah ileride daha da gelişerek yeni özellikler gelir ve dahası W10M sistemine de gelir
oo bu tv özelliği güzelmiş, çok hoşuma gitti)
yeni sürümü hazırlamaya başlıyorum yapabilirsem ekran videosu çekme ekleyeceğim ve arayüzü değiştireceğim cortana benzeri bir arayüz tasarlıyorum ve asistan for androidi de hazırlamaya başlıyorum android versiyonunda büyük ihtimal ilk sürümden itibaren sesle komut verme özelliği olacak
nasıl olmuş?Sabırsızlıkla bekliyorum!
Lakin rica etsem de ilk başta (yapabilirsen) W10M yani Windows10 Mobile'a getirebilir misin peki
oo ilerlemeler/çalışmalar başlamış bide arayüzü/arkaplanı değiştirdin mi tamamdır tabii bazı özelliklerin gelmesi gibi, mesela sesli komutnasıl olmuş?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkçe sesli komut yapmanın bir yolunu bulamıyorum ing. olsa yapmıştım şimdioo ilerlemeler/çalışmalar başlamış bide arayüzü/arkaplanı değiştirdin mi tamamdır tabii bazı özelliklerin gelmesi gibi, mesela sesli komut
yılbaşına özel sürüm v23 yayınlandı yeni sürümü bu mesajın ve ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz yenilikleri yukarıda alıntıladım deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyor ve yeni yılını kutluyorumGÜNCEL SÜRÜM [yılbaşı özel sürüm (v23) ] link
-------------------------------
link : mesajın ekinden indirebilirsiniz
v23 yenilikler
----------------
*yeni bir tasarım
*isim kayıtlıysa açılışta kayıtlı ismi isim kutusuna otomatik yazma isim kayıtlı değilse isminiz kutusuna windows kullanıcı adını yazma özelliği eklendi
*masaüstü arkaplanını değiştirme özelliği eklendi(masaüstü ap değiştir)
*yılbaşına özel arkaplan
Öncelikle emeğine sağlıkasistan yılbaşı özel sürüm(v23) birazdan yayınlanacak
yılbaşına özel sürüm v23 yayınlandı yeni sürümü bu mesajın ve ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz yenilikleri yukarıda alıntıladım deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyor ve yeni yılını kutluyorum@BLasTeaR @BozKurt0102
hangi konutlarda hata ile karşılaştınÖncelikle emeğine sağlık
Ama nedense bu güncellemede komutlarda çalışmama hatası veriyor
hangi konutlarda hata ile karşılaştın
tamam kontrol ederizYazdığım komutlarda tepki vermiyor .txt hatası veriyordu. PC'ye geçince ss atarım
Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?