Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

BLasTeaR

Üye

öncelikle emeğine/ellerine sağlık arkadaşım
Lâkin ismimi girip yandaki kutucukların aynısını yazıp Enter yapınca işlem yapmayıp ingilizce konuşuyor ve ismimi girdiğim halde de kabul etmediğini söylüyor tabii İngilizce olarak. Bi bak istersen

Konu Sahibi
kont. edeceğim
kontrol edildi sorun yok ismini yazdığında entere basmana gerek yok isimle hitap edeceği zaman ordada yazılı ismi kullanır isim kaydetme özelliğinide kontrol ettim sorunsuz çalışıyor artık eskisi kadar konuşmuıyor veya mesaj göstermeyor sadece gerwekli yerlerde konuşuıyor/mesaj gösteriyor isimle hitap edeceği yerlerde oraya yazılan ismi kullananacaktır orada aslında ingilizce konuşmuyor ama ingliz aksanı ile türkçe "malesef isteğini anlayamadım" diyor(microsoft speech object libary)

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
kurban bayramınız kutlu olsun asistanda sağ alttaki kutlama mesajını kimler farketti?(en güncel sürümü kullanıyor olmanız gerekir)

Tepkiler: BLasTeaR

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
YIllar önce bu amaca hizmet eden ve Türkçe destekli belki de ilk programı deneyenlerden biriydim. Pek randıman alınamıyor olsa da oradan buraya çok şey değişti, gelişti. Şimdi bu konuyu görmek güzel. Bir ara indirip denemek isterim. Ne kadar geniş ve eksiksizse o kadar tercih edilesi olur. Emeğine, yüreğine sağlık.

Tepkiler: cihanata_1
tebrik ederim kardeşim böyle programlama üzerine bilgili insanları görmek iyi ve programına öneri arayüzü biraz daha değiştir ve bir dosya yöneticisi ekle tam bir araç gereç olur çünkü asıstanlık yanında bir çok görevi var

Konu Sahibi
yeni bir sürüm üzerinde çalışıyorum yakında yayınlanacaktır okullar açıkkan fazla yeni sürüm yayınlamayacağm anlayışınıza teşekkürler

Konu Sahibi
v22 yayınlandı! deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum1 aydır yayınlanmaya hazırdı ama yayınlayamadım kusara bakmayın arkadaşlar okul zamanı asistanla pek ilgilenmiyorum @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
yeni sürümde tv izleme özellğinde hata tespit ettim arkadaşlar tv sorunu düzltilmiş versiyonu mesajın ekinden indirebilirsiniz
not: ilk mesajda güncel sürüm başlığı altında verdiğim link te tv sorunu çözülmüş versiyondur

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

BLasTeaR

Üye

Teşekkürler arkadaşım, ara ara kullanıyorum işime epey bi yarıyor sağ ol. inşallah ileride daha da gelişerek yeni özellikler gelir ve dahası W10M sistemine de gelir
oo bu tv özelliği güzelmiş, çok hoşuma gitti )

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
rica ederim

Konu Sahibi
yeni sürümü hazırlamaya başlıyorum yapabilirsem ekran videosu çekme ekleyeceğim ve arayüzü değiştireceğim cortana benzeri bir arayüz tasarlıyorum ve asistan for androidi de hazırlamaya başlıyorum android versiyonunda büyük ihtimal ilk sürümden itibaren sesle komut verme özelliği olacak

BLasTeaR

Üye

Sabırsızlıkla bekliyorum!
Lakin rica etsem de ilk başta (yapabilirsen) W10M yani Windows10 Mobile'a getirebilir misin peki

BLasTeaR

Üye
nasıl olmuş?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oo ilerlemeler/çalışmalar başlamış bide arayüzü/arkaplanı değiştirdin mi tamamdır tabii bazı özelliklerin gelmesi gibi, mesela sesli komut

Konu Sahibi
oo ilerlemeler/çalışmalar başlamış bide arayüzü/arkaplanı değiştirdin mi tamamdır tabii bazı özelliklerin gelmesi gibi, mesela sesli komut
türkçe sesli komut yapmanın bir yolunu bulamıyorum ing. olsa yapmıştım şimdi

Konu Sahibi
asistan yılbaşı özel sürüm(v23) birazdan yayınlanacak
yılbaşına özel sürüm v23 yayınlandı yeni sürümü bu mesajın ve ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz yenilikleri yukarıda alıntıladım deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyor ve yeni yılını kutluyorum @BLasTeaR @BozKurt0102

Ekli dosyalar

Tepkiler: BozKurt0102 ve BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Öncelikle emeğine sağlık
Ama nedense bu güncellemede komutlarda çalışmama hatası veriyor

BLasTeaR

Üye
tamam kontrol ederiz
@BLasTeaR ss atabilirsen kontrol edevbilirim

Şu arayüze de az daha çeki-düzen verirse iyi olur. Mesela İsim girdiğim halde aşağıda 'isminle hitap etmemi... olmaması iyi olur zaten güncellemeleri kontrol et kısmın yanında da var. sonra uygulamamın sol kısmına = üçlü yan çizgili ekleyip Ayarlar vb kısmını oraya koyarak arayüzünü sadeleyebilirsin bu sayede hoş durur. Sonra koyduğun arkaplan da uygulama kutucuklarına göre ayarlasan daha hoş olur bak görünmüyor yazılar