[Kendi Xperience'ını Yap!] Xperience™ Final! Speed Edition Yayında! !!75 MB RAM!!

Sponsorlu Bağlantılar

berkeren23

Üye
yani 1saat sonra upload eder misin?
Ne oldu çalıştırdı mi ragingi? Game boy oyunlarında siyah mavi ekran çıkmasa bu telefon baya iyi olurdu.o da gpudan kaynaklanıyor.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Testerın bekliyor :D

----------Eklendi @ 10:47:40 ---------- Yazıldı @ 10:45:40 ----------

Ben telefonda oyun oynamam.Hatta oyun oynamam pcde felanda.Sizin için ragingi denedim :D Çok iyi çalışıyor.Ama size tavsiyem polarbit oyunları kurmayın.Fwyi yükleyip kuruyosunuz bütün polarbit oyunları gameapiden telefon yavaşlıyo.O yüzden hiç oyun olayına girmeyin derim 5800 da

----------Eklendi @ 10:52:48 ---------- Yazıldı @ 10:47:40 ----------

evet browser ve tuş kilidini aynı anda çalıştırmayı başardım.sorun 6 sayfa karakterdenmiş :D yarım saat sonra son fixi yaparım.temayı da değiştirdim.

Hazır fixliceksen ben son bir defa daha yazıyım

1. My nokia gibi gereksiz yazılımları silmeyi unutma
  2. Navigasyon simgesi n8, ayarlar simgesi de kıytırık bişey.Hepsi anna olursa iyi olur
  3. Klasik nokia teması olan nokia white theme olsa iyi olur veya petrol blue gibi
  4. Sohbetler uygulaması olmalı, ama menüde gözükmemeli bence(hasan abinin fwlerindeki gibi sadece mesajlarda var)
  5. Çevrimiçi paylaşımı söylemiştim ama kullanan varmış.Kim kullanıyor onu ya.Çok yavaş atıyor resmi ve mobilfacebooktan da resim atabilir daha hızlı ve kullanışlı bana göre.Çevrimiçi paylaşım silinirse btswitch veya accelswith mediabar a eklesin
  6. Ramblow da gömsen iyi olur onu kullanmayan yok hem rami de görürüz :D

<zxc

<zxc

Üye
kardeş ne zaman upload etcen sabırsızlıktan ve korkudan geberiyorum...

korkuyorum çünkü kadıköyde 30 tl ye s3 yuklettim belki ustune yazılım olmaz telefon ölür diye

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
s3 değildir o c6dır.Bence parayla yüklediysen üstüne bişey yükleme çünkü eskine dönemezsin yine 30 kağıt bırakırsın.Üstelik bu v60.
V52.007 s3 se dönmen imkansız

berkeren23

Üye
kardeş ne zaman upload etcen sabırsızlıktan ve korkudan geberiyorum...

korkuyorum çünkü kadıköyde 30 tl ye s3 yuklettim belki ustune yazılım olmaz telefon ölür diye
Telefonu s3e yükseltme nasıl oluyor.yani s3 oyunlarını falan çalıştırıyor mu

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
s3 değildir görsel bir fwdir.zxc kardeş 3 tane ev ekranı var mı o fwde?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
netim bugün yavaş.son testi yapıp upload etmeye çalışacağım.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
2 de kursum var.13.30 da evden çıkıcam.Sen test ederken upload ette ben de ediyim sonra hemen.Sorun varsa uploadı iptal edersin :ehe

----------Eklendi @ 11:44:42 ---------- Yazıldı @ 11:42:32 ----------

Dostum yazdıklarıma baktın mı

berkeren23

Üye
kaç saatlik işi kaldı

<zxc

<zxc

Üye
evet 3 nokta yani ev ekrnı deilmi evt bilgilerde zaten n8 diyo rm 596 diyo dokunmatik harika kamera sanki 6 mp yada 5 mp s3 oyunlarının hepsini açıyo hd flan farketmiyo ama hd de göstermiyo normal gösteriyo c6 01 sanki hemde adam jafla yapıyo kendi gözümle gördüm ama iş sadece jafla bitmiyo sonra bişiler daha yaptı

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Oğlum uydurma len :D

<zxc

<zxc

Üye
Telefonu s3e yükseltme nasıl oluyor.yani s3 oyunlarını falan çalıştırıyor mu

evt ama hd olanları normal kalite ola<rak gösteriyor ve v52.007 deil hem 101 e hemdev 60 yüklüyor ama 101 in işi daha uzun sürüyo

berkeren23

Üye
aynen biraz uydurma oldu :) en geç ne zaman hazır olur

<zxc

<zxc

Üye
haaşa ne uydurması yahu simdi iki 5800 var mavide yüklü s3 kardesim kullanıyo 2-3 gün sonra almanyadan gelcek resim ve video koymaya çalışcam

berkeren23

Üye
senin yerinde olsam hack atmayı düşünmezdim.nerede yaptın peki o hacki

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ne zaman olur furkan

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
netim gidip geliyo.son bi bug kaldı.ev ekranıyla ilgili.akşama yayınlarım.internet hızım ve bu bug yüzünden :S

berkeren23

Üye
kadıköyde nerede demek istedim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
9 dakika sonra akşam olmuş oluyor :D

Üst Alt