[Kendi Xperience'ını Yap!] Xperience™ Final! Speed Edition Yayında! !!75 MB RAM!!

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Menüde web browserda felan çok kötü olur bence ama homescreen de iyi

Maynard

Maynard

Üye
değişikmiş :) ama kasar gibime geliyor spin slide efekti en güzeli bence. Hem kasmıyor hem görsel olarak güzel.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sadece ev ekranı için geçerli.browserda falan olsa atmazdım.ekran koruyucu gibi güzel bi havası var.ekledim :D final versiyon bitti.sana özelden test için gönderiyorum. :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Vay bana mı :D İyi olur valla temiz porttan bir an önce kurtulmuş olucam :D

----------Eklendi @ 18:33:58 ---------- Yazıldı @ 18:33:37 ----------

Ha bak bide rame baktın mı yemesin bu baloncuklar çok?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
5800,5530,5230 Tamamdır :D @İzmirkan Önce Sana,@Maynard Sonra Sana Göndericem.5230 daha fırında pişiyor :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Valla inşallah beklediğim gibidir :D

Maynard

Maynard

Üye
sıcak sıcak güzel olur :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
aslında 20 dakika falan önce hazırdı ama yanlış bileşen silmekten dolayı browser'da sorun oldu :D ama hallettim :D İnşallah beklediğin gibidir ne diyeyim :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
bu orjinal fw üzerine kurulu dimi?Peki n8 ortalama menü genişletme felan ekledin de yatay menü yok ama dimi?

----------Eklendi @ 18:42:55 ---------- Yazıldı @ 18:41:20 ----------

Oviçevrimiçi paylaşımı sildin mi peki?Sildiysen mediabarı editledin mi?Oraya btswitch olsa iyi olur onun dışında herşey tam istediğim gibi :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yatay menü yok.ofw v60.n8 klavye modları ve yazı ortalama mevcut.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca bluetooth 0'a basınca açılıyor :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Çok mühim değil yatay menü :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
zaten yatay menü ofw'yi desteklemiyor.ama ruslar bunu da yapar ben eminim :D

berkeren23

Üye
hadi hayırlısı testten de geçerse süper olur :) o zaman bi aksilik olmazsa yarına hazır?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum sen tema efektlerinden sonraki ram düşüşü hakkında bilgi verir misin?Çok düşmemiştir zatende bir de çevrimiçi paylaşımı sildin mi?Sildiysen mediabarı editledin mi birşey ekledin mi?Eklemediysen müsait olduğun bi zaman anlatır mısın

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
çevrimiçi paylaşı silmedim.arkadaşlardan kullananlar varmış.mediabar edit zor bişey değil mediabar editor kullanarak yapabilirsn :)

----------Eklendi @ 19:53:35 ---------- Yazıldı @ 19:52:39 ----------

ha ayrıca tema efektleri çok ram yemiyor.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Tamam bekliyoruz linki :D Bikaç gün kullanıyım yapıcam şu editi :D btswith yüklü mü peki ya da gömmem için yer

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
gömülü.gömülü olmasa 0'a basınca nasıl açılsın bluetooth :D linki özelden yolladım.

Maynard

Maynard

Üye
5230 pişmedi daha heralde :)

Üst Alt