Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Uploadım Samsung Oyun Ve Uygulama
Sponsorlu Bağlantılar
vazi
Üye
Arkadaşlar ben oyunlara baktım d900i için destekliyor yazıyor ama yüklediğimde tel. res atıyo neden olur bu başka nedeni var mı
CK1991
Üye
emre kardeş tüm paylaşımlarından memnun kaldım çoık teşekkür ederim bunlarında deniyeceğim
emreemre01
Üye
Konu Sahibi
önemli deil
atillacan5
Üye
Ben bu and1 oyununu d900iye yüklediğimde java oyun hatası veriyor neden acaba uyumlumu değil kaldırmıyormu birde artık pc studio mültimedya manager ile artıkmüzik atamıyorum usbyi tanımıyor oyundan dolayımı acaBA??
emreemre01
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle oyun çalısmadıysa sorun oyundadır ve *#52828378# den ota type ye gir gprs yi seç pc studio görür telefonunu
hendivli
Üye
sağol
NDMSZGN
Üye
çok sağol
NDMSZGN
Üye
Uploadın için teşekkrler de bunların hepsini çalıştırmak mümkn değil Sadece bazı samsung modelleri bu uygulamaları destekliyor bunları ben bilemem ama bilen varsa belirtsin ltfen.
red2blades
Üye
saolasın kardeş bnim işime yaradı
candemir316
Üye
Kardeşim bende Samsung L-760 var oyun yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyecem bilmiyorum yardımcı olurmusun ?
jackal_child
Üye
cok saol kardesim
emrah baba
Üye
teşekkürler
cafcuf_1987
Üye
eyvallah kardeş emeğine sağlık
rockoner
Üye
ya e390 a olurmu