haydaravısyon
Üye
o proyu bende kullandım orda bir adam dineliyo adam 180 boylarında mesela bir masa çiziyonAma eline sağlık çok güzel olmuş @LG.G2.32GB@haydaravısyon evet o resmini attığın program.Aynı onunla yapılmış gibi duruyordu çizim
konı seklınde sarıcaksın
bomba atar ekleve kompresör bağla ölümcül mermiler atsın
AR Pİ Cİİ
konı seklınde sarıcaksın
Aynen hızlı bir şeyler isteyenler için birebir
o proyu bende kullandım orda bir adam dineliyo adam 180 boylarında mesela bir masa çiziyon
adama göre orantılıyon gerçek boyutla bire bir oluyo bir kadın vardı oda dineliyodu autocate
göre daha kolay program
Cebimde irili ufaklı 3 nükleer başlık var.Bence hepimiz birleşelim bi şirket kuralım ismide
MaxiTüfTüf olsun. Paranın dibine vuralım nası fikir?:
Cebimde irili ufaklı 3 nükleer başlık var.
Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Çok çılgın projelerimiz var
Proje için dedemden kalma bir askeri üst var orada yapak. Habide Maxitüftüflerimizi bombardıman uçağından atar ve uydudan yönlendirme(cod'daki gibi) yaparsak daha ettikili tahribat gücüne, nirvanaya ulaşırızBenimde geçen kıştan kalma montun cebinde 2 tane kimyasal silah buldum bu işi ilerletiriz bize fırlatma rampası versinler yeter
Proje için dedemden kalma bir askeri üst var orada yapak. Habide Maxitüftüflerimizi bombardıman uçağından atar ve uydudan yönlendirme(cod'daki gibi) yaparsak daha ettikili tahribat gücüne, nirvanaya ulaşırız
ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALDIM VE İLK DENEMEMİ YAPTIM TÜF TÜF GÜDÜMLÜ Bİ FÜZE GİBİ 10METRE MENZİLİ VAR GERÇEKTEN ÇOK İYİ ETKİ EDİYOR ÖZELLİKLE MAHALLEDEKİ VELESPİTLERE
İtina ile velespit lastiği indirilir
Proje için dedemden kalma bir askeri üst var orada yapak. Habide Maxitüftüflerimizi bombardıman uçağından atar ve uydudan yönlendirme(cod'daki gibi) yaparsak daha ettikili tahribat gücüne, nirvanaya ulaşırız
hayırlı işler ..Büyütelim bu işi anti okulla ben planları hazırladık
hayırlı işler ..
polis kaçtı 131 mi ydiHiç acımam polisi çağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?