kendi temanı kendin yap kendi resimlerinle teman olsun tamamen sen yani :)

Sponsorlu Bağlantılar

axikral_hsyn

Üye
    Konu Sahibi
kendi temanı kendin yap kendi resimlerinle teman olsun tamamen sen yani :)
Arkadaşlar gördüm herkez tema istiyo filan ama en güzel tema bile sizin yaptığınız istediğiniz gibi olmaz bence bunun için güzel bi link biliyorum ve bu adreste telefon markası modeli farketmiyor seçenekleri çok ve yapımı çok kolay şiddetle tavsiye ederim :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: mute_593 ve cotanak81

safakk34

safakk34

Üye
ya kardeşim sendemi ya geçende biri daha yazmıştı gene aynı cevabı veriyorum.. daha yenimi keşfediyosunuz bu site yıllar önce vardı ve ben hiç sevmiyorum o sitenin temalarını...

king65

king65

Üye
offff yeter da bıkkınlık geldi katılıyorum sana safakk34 abi

FiReFLy_

FiReFLy_

Üye
hihihi ownskin diilmi burası nese eöeğine sağlık paylasmak istemissin ama burası epeydir vaar :)

axikral_hsyn

Üye
    Konu Sahibi
ben bilmiodum :)

muhammed585

Üye
sağol

memohayt

memohayt

Üye
paylaşım için sağol

axikral_hsyn

Üye
    Konu Sahibi
[ı]ya ben bilmiyordum hem ben yeni üyeyim arkadaşlar nie böyle bağırıyosunuz yav :) neyse canınız sağolsun king65, safak34[/ı]

mask_alone1

Üye
ya ne yapalım arkadas bıras eskılerı karıstırmıs yıne buda tsk madem wardı sız neden demedınız ama :S:islik

kabasakalist

kabasakalist

Üye
evet eski site ama bilmeyenler var ben senelerce kullanıyorum çokta tema yaptım üstelik çk fazla içerik var yani hoş bir site güzel ama konu açmasına gerek yoktu diye düşünüyorum cevaplarınız biraz daha iyimser olsun üstelik yeni üye...

ssuuaatt

ssuuaatt

Üye
keske pc ye inen bişi olsaydı

Üst Alt