kendi siteni yap!!

Sponsorlu Bağlantılar

mintal

Üye
    Konu Sahibi
kendi siteni yap!!

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
ne kadar güzel bi fikir yani sıf mesaj yazmak için aklınıza geleni yazıyorsunuz ha

pesimist_style

pesimist_style

Üye
hiç yaaa sorma ne blog mus ama salla gitsin gereksizz bişey o onların reklamını yapmaktan bıktık artık... Bende Tam tane var blog hepsine bakın bi işe yaramaz o site.....

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bilindik birsey
ama paylasım paylasımdır
belki faydalı olmak için acmıstır knuyu ;)

pesimist_style

pesimist_style

Üye
boswer yaff bunun faydasımı olur bea ben ücretliye geççem artık yeter beles beles biyere kadar artıkk

pesimist_style

pesimist_style

Üye
yaf zaten beleş siteden ne hayır gelir?

yani kardeş ne hayır glirki bide bende forumup beleş forumları var beleş tabi bi poqa benzemezz adresi veriyim bak istersen ...

I Love Techno

I Love Techno

Üye
ya o kadar da yuhalamayın beleş siteleri.içinde iyilerde çıkmıyo değil hani.bakın isterseniz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ewet:D

cross77

cross77

Üye
paylaşım için sağol yararlı bir paylaşım olmuş...

technonur

technonur

Üye
site reklam bölümümü burasıı ????

RBaRuT

RBaRuT

Üye
http//www.afiriop.tr.gg
http//www.akbayirfm.blogcu.com
http//www.myvideolarim.tr.gg

looney

looney

Üye
aynen beleş olup güzel sitelerde var blog acabilecegin

RBaRuT

RBaRuT

Üye
aferin

taha00

Üye
Yha Beyler .COMLU SİTELERDE İNSANIN CANI CIKIO YAPMAK İÇİN BELES SİTELERDE EN AZINDAN EXTRALAR VERİOLAR DAHA KOLAY OLUO İSTİOSANIZ BAKIN BENİM CANIM CIKTI BU HALE GETİRENE KADAR SİTEYİ OYSAKİ BEDAVA SİTELERDE DAHA KOLAY OLUOR
adres tasarımına bakın oyle bana hak vericeksiniz.

forumacarım

Üye
bence güzel paylaşım siz geriler anlamadıklarınız içinn:@

yamyam1515

Üye
kjhgfdssdfghjklşi

Marshallxy

Üye
thanks you

ali_balkan3131

ali_balkan3131

Üye
arkadaşlar bakın bende nevar müzik ciler indirme programı var sitemde bulabilirsiniz

:oke::oke::naughty:

zeE*

zeE*

Üye
Bedava site açmak o kadar kolayki artık internette en fazla 15 DK dolaştığınıza bedava site açmak için bir sürü site var ve bunların çoğu blog sitesi forum sitesi açmak bence birazdaha zor bloga göre...

Blog Sitesi Açmak İçin:
www.blogcu.com
www.blogspot.com
www.azbuz.ekolay.net

Azbuz E-Kolayla birleşti bu arada.

Forum ve Blog Karışımı Kolay Site İçin İse:

Bunlar bence ilk olarak denenmeli yeni başlayanlar için sonra forum siteleri denenmeli

--------------- Ekleme ---------------

Yha Beyler .COMLU SİTELERDE İNSANIN CANI CIKIO YAPMAK İÇİN BELES SİTELERDE EN AZINDAN EXTRALAR VERİOLAR DAHA KOLAY OLUO İSTİOSANIZ BAKIN BENİM CANIM CIKTI BU HALE GETİRENE KADAR SİTEYİ OYSAKİ BEDAVA SİTELERDE DAHA KOLAY OLUOR
adres tasarımına bakın oyle bana hak vericeksiniz.

Bence bu siteyi yapan kisini becekriksizliği sonu .comlu olupta güzel tasarımı olan çoğu site var.

Örek: ( Reklam Vermek Gibi Olmasın Ama )

www.sigortaizmir.net

Bunun sonu .netle bitiyor ama yapılış aşamasında .comluydu siteyi resmileştirmeden önce .net yapıldı...

İyi Günler:pro:

Takipçi Satın Al

Üst Alt