Kendi seyircisinin önüne çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi seyircisinin önüne çıkıyor
Yiğit Akü, nihayet sezonun beşinci yarışı olan Hitit Rallisi'nde kendi seyircisi önüne çıkmaya hazırlanıyor.






Ankara’da yaptığı yatırımlarla, ülkemizin en modern akü üretim tesisini kuran Yiğit Akü, ürettiği aküleri sadece iç pazara değil uluslararası pazarlara da satıyor. Ülkemizin ihracat devleri arasında yer alan Yiğit Akü, inovasyon ödüllü yeni aküsü ‘Elektro’nun tanıtılması ve ‘Yiğit Akü’ markasının değerini pekiştirmek amacıyla motorsporları arenasını seçti.

2010 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası'nı kovalayan Süheyl Polatoğlu-Hakan Uçucu ikilisine destek olan Yiğit Akü, nihayet sezonun beşinci yarışı olan Hitit Rallisi'nde kendi seyircisi önüne çıkmaya hazırlanıyor. ANOK’un düzenlediği ralli, 14-15 Ağustos tarihlerinde Bolu’da koşulacak.

Yarışla ilgili konuşan ekibin pilotu Süheyl Polatoğlu; ‘Kendi sınıfımız olan A6 sınıfının iddialı ekiplerindeniz. Hitit Rallisi parkur civarındaki doğal güzellikleri ve zorlu parkuru ile seyirciler açısından oldukça güzel seyiri olan bir organizasyon. Bu yarıştaki esas amacımız, ana sponsorumuz Yiğit Akü’yü, kendi evimizde en iyi şekilde temsil etmek. Sadece Yiğit Akü’deki dostlarımızı değil aynı zamanda tüm Yiğit Akü müşterilerini de Bolu’ya bu zevkli mücadeleyi seyretmeye bekliyoruz. Burada ana sponsorumuz olan Yiğit Akü’yle birlikte diğer sponsorlarımız Tur Asist ve Teknokim firmalarına da teşekkür etmek isterim. Çünkü motorsporları oldukça bütçe gerektiren bir spor dalı. Özellikle otomotiv sektörü ve yan sanayicileri için, kendi ürünlerini test edebilecekleri ve geliştirebilecekleri ortamı sağlıyor. Ekibimiz açısından sevindirici olan ise tüm sponsorlarımızın otomotiv sektöründe faaliyet göstermesi ve bunun değerini bilmesi.’

Ekibin copilotu Hakan Uçucu ise, ‘Süheyl’in dediklerine katılmamak mümkün değil. Bakın size daha geçen yarış Avrupa Ralli Şampiyonası'nın bir ayağı olan Bosphrous Rally’de yaşadığımız bir olayı anlatayım. Biz yarıştığımız araçta ‘Elektro’ isimli yeni akümüzü kullanıyoruz. Akşam servis alanında gün sonundaki 45 dakikalık serviste mekanik ekibimiz verirken, yurtdışından gelen ekiplerin birisinin mekanikeri, akşam karanlığında kaputun içinden gelen yeşil ışığa anlam verememiş olacak ki, dikkatli dikkatli aracımızı inceliyordu. Kendisiyle diyaloğa girip, yeşil ışığın aküden geldiğini söyleyince şaşırdı. Kendisine akünün üzerindeki led ışıklar sayesinde akünün ne durumda olduğunu anlayabildiğimizi, gerek düşük gerek yüksek şarj seviyesini akü üzerinden okuyup, mekanik ekibimize bilgi aktarabildiğimizi söyleyince şaşkınlığı bir kat daha arttı. Özellikle arıza teşhisinde çok işe yaradığını ve mekanik ekibin yönlendirmeleriyle aracı nasıl kullanmamız gerektiğini söylediğimizde ise ‘Biz bunu neden daha önce düşünemedik?’ diye suratımıza baktı. Bize teşekkür edip gitti, daha sonra defalarca farklı mekanikleri servis alanımıza getirerek akümüzü tanıttı. Bu sahne bizim açımızdan gurur vericiydi.’ şeklinde konuştu.

Hitit Rallisi, 14 Ağustos akşamı saat 20:30’da Bolu Valiliği'nin önünden start alacak ve şehir içindeki pazar alanında koşulacak Seyirci Özel Etabı'nın geçilmesinin ardından, ertesi gün 3 değişik etabın 3’er defa geçilmesiyle son bulacak.​
 
sekinardi

sekinardi

Üye
resim süper adamada bol şanslar :):)
 

Benzer Konular

El~PisToLeRo
Cevap
2
Görüntüleme
493
lolaman
Cevap
0
Görüntüleme
608
tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
1K
ŞenolTÜRK


Üst Alt