Kendi Lumia 920'nizi Yapın:) - (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Lumia 920'nizi Yapın:) - (Güncellendi)

Beklemekten sıkılanlar için: Kendi Lumia 920'nizi yapın :)

Nokia, Lumia 920'yi sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılar için bir maket şablonu yayınladı.

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Alternatif link*:

*Açılan sayfada Slow Download yazan yere basın.

Kesin, katlayın, yapıştırın...
Sizin de bir Lumia 920'niz olsun :kıskıs:
Gerekenler: Karton, makas, yapıştırıcı...

[video=youtube;6sYSk4FuF-0]http://www.youtube.com/watch?v=6sYSk4FuF-0[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ELumia

ELumia

Üye
Uu, elde nasıl durduğunu merak edenler için iyi olacak. Akşam yazıcıdan çıkarır, yaparım. :yuru

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

acuxx

acuxx

Üye
:tşk:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Pes (: böyle şeylerle uğraşcak kadar cep telefonu tutkunu olabiliyomu insan acaba . Muhtemelen bu telefon geldiğinde ve aldığınızda beraber falan yatarsınız artık . İnsanın cep telefonuda olsa bişeye ilgi duyması güzel şey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pes (: böyle şeylerle uğraşcak kadar cep telefonu tutkunu olabiliyomu insan acaba . Muhtemelen bu telefon geldiğinde ve aldığınızda beraber falan yatarsınız artık . İnsanın cep telefonuda olsa bişeye ilgi duyması güzel şey

bobregini satip iphone kuyruguna giren insanlar gorduk bu o kadar da abarti bir olay degil:D

nofear3458

nofear3458

Üye
teşekkürler.gerçeğini görmemiz uzun sürecek bari maketiyle kendimizi avunduralim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nofear3458

nofear3458

Üye

1ay ya var ya yok gelir Türkiye'ye. Ekibi toplayip mediamarktta bile inceleme yapabilirim:D

benim dahada geçileceği yonunde şüphelerim var inşallah dediğin gibi 1 aya kalmaz çıkar ama herkes beklemekten çok sıkıldı.birde fiyatı yüksek olursa,fiyatının oturmasını bekleriz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Askerlikteki şafak gibi, günler saatler geçmek bilmiyor.
Bir ay bir ömür gibi...
Nerdesin Lumia, gözümüz yollarda, vitrinlerde, afişlerde...
Ahhhh ah... Şiir yazasım geldi...:züü:

nofear3458

nofear3458

Üye
Askerlikteki şafak gibi, günler saatler geçmek bilmiyor.
Bir ay bir ömür gibi...
Nerdesin Lumia, gözümüz yollarda, vitrinlerde, afişlerde...
Ahhhh ah... Şiir yazasım geldi...:züü:

zaten şiir gibi olmuş.birtek fon müziği eksik...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
abi o olay cidden gerçek mi??? hangi ülkede olmuş o ???

Çin'in en fakir mahallerinden birinde 17 yaşında olan bir çocuk geçen yıl Apple Gizmos satın alabilmek için böbreğini sattı. Olayın ortaya çıkmasından sonra polis harekete geçmişti ancak aralarında ameliyat eden doktor da bulunan beş kişi ile ilgili hiçbir ipucuna rastlanamamıştı.
iPhone gibi Apple ürünleri, Çin'de oldukça popüler ancak birçok Çinli için çok pahalı fiyatlarla satılıyor.
Xinhua haber ajansına göre geçen yıl Nisan ayında 17 yaşındaki Wang isimli bir erkek çocuktan ameliyatla bir böbrek alan bir cerrahdahil beş kişi tutuklandı. Böbreği alınan çocuk şimdi böbrek yetmezliği hastası.
Xinhua'nın haberine göre, sanıklardan biri nakli düzenlemek için 220,000 yuan (yaklaşık 22.000 pound) aldı. O Wang'a 22,000 yuan ödedi ve cerrah, kalan parayı diğer üç sanık ve yanlarındaki sağlık personeli ile paylaştı.
Wang ameliyattan sonra bu parayla iPhone veiPad satın almış, annesi tarafından parayı nereden bulduğu sorulduğunda böbreğini sattığı ortaya çıkmış.
Apple ürünleri Çin'de oldukça popüler olan ürünler ancak birçok Çinli için bu ürünleri satın almak sadece hayal.
Çin'de 2007 yılından sonra insan organları ticareti yasaklandı. Soruşturma devam ediyorve olaya dahil birçok şüpheli halen araştırılıyor.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben buna ancak yuh derim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
demekki kumar gibi birşey buda adamı her yola itiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yaw bu Türkiye için çıkış tarihinin ve fiyatının halen belli olmamış olması beni deli ediyor :close_tema:
Hiç değilse net bir tarih ve fiyat versinler de ona göre kendimizi ayarlayıp bekleyelim. :dry:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
face de nokia turkiyeye verdim veriştirdim Bu konuda :D verdikleri cevapsa sayfa uzerinden fiyat bilgisi veremiyoruz dedim biliyonuzmuda Boyle yaziyorsunuz Boyle devam ederseniz tr dede alirlar anahtarinizi :D sayfada veremiyorsaniz verilen yeri soyleyin biz aliriz :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
face de nokia turkiyeye verdim veriştirdim Bu konuda :D verdikleri cevapsa sayfa uzerinden fiyat bilgisi veremiyoruz dedim biliyonuzmuda Boyle yaziyorsunuz Boyle devam ederseniz tr dede alirlar anahtarinizi :D sayfada veremiyorsaniz verilen yeri soyleyin biz aliriz :D

:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt