kendi işletim sistemimizi kendimiz yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

smartphone007

smartphone007

Üye
C503 TV out destekleyecek mi :ehe
Evet. Hemde android uygulamalarını bile çalıştıracak. Uygulama mağazası ise symbian007 store olacak. Arabanızı bile cep telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Güncelleme ile yeni özellikler sunulacaktır.Symbian1.007 eylül ayında tanıtılacak. Yeni özellikler hakkında bilgi yarın öğrene bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601

tayo01

tayo01

Üye
gul gul oldum =)

tuna385

tuna385

Üye
Sadece 1 öneri hafıza kartını ram olarak kullanmanın bir yolu yok mudur :D8 gb ram düşünsene

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Sadece 1 öneri hafıza kartını ram olarak kullanmanın bir yolu yok mudur :D8 gb ram düşünsene
Bu fikir iyi olsa da class 10 hafıza kartı bile ram hızına yetişemez. Ben 256mb ram yaptım, telefona pek bi faydası dokunmadı.

demirefe

demirefe

Üye
slm arkadaslar .bir konuda yardima ihtiyacim var nokia 300 um var yari dokunmatik olan .bu telefonun dokunmatik ekranini iptl edemez miyiz yani sadece yon tuslari gerekiyo 2'4'6'8 tuslarina yon tusu eklemesi yapilabilr mi

06berkant07

06berkant07

Üye
kardesm nuru dasdemrli bana yardım etsene dr driving i symbian belle fp2 ye portlamak istiyorum cihazım nokia 603 1 ghz cpu falan acar die dusunuom

Güzel kardeşim, GPU bile olmayan telefona ne işletim sistemi? Inan ben bu işlere çok hevesliydim, ama BootLoader kilidi falan benim hevesimi kırdı. Sen en iyisi bir CFW yap. Ben sana şöyle yardım edebilirim: Java oyunları portlama, ekran boyut değiştirme, hataları düzeltmede çok iyiyim. Cut The Rope oyununu s60v5 e ben uyarladım. Yani Java oyunlarla ilgili sıkıntın olursa yardım ederim. Sis oyunları da portlaya bilirin, ama işe yaramaz, çünki GPU yok.

utt2

utt2

Üye
bence kardeşim sen bu işi bırak olsa bile kötü olur.yaparsan yeni uygulamalar lazım olur boş ver

beatboxqwe

Üye
Ben telefonum ile helikopterimi kullanıyorum kendi işletim sistemim ile

ErenMSC

Üye
En az 100 yıl

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bootloader kilidini kırdık diyelim Driver sorununu nasıl çözeceksiniz. Efsane N9a bile Driver sorunu yüzünden androidi tam anlamıyla port edemediler.
Bence sen bu işi bırakıp buz dolabından bir bardak soğuk su alıp iç. Hararetini alır en azından;)

NEXUS

NEXUS

Üye
konu 14 mayısta açılmış bu konu hala duruyor mu :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafiften hort ettim. Konu ilgi çekici:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

beatboxqwe

Üye
Ya öyle bir şey olsaydı zaten yabancılar durmazdi adamlar muazzam şeyler ortaya çıkarıyorlar modlamalar falan zaten cfwlere hiçbir sözüm yok bir dailymobile a bakın anlarsınızYoksa siz dalga geçmek için mi açtınıy bu konuyu

assassins1911

assassins1911

Üye
up up :ehe:d:

demirefe

demirefe

Üye
hayir dalga gecmek için degildi :thumbup:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İmkansız Gibi Birşey Çok Uğraştirir SDK Gibi BŞeyler Yapablirsin