Kendi Ellerimle seçtim hepsi en popüler oyunlar !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

tevley

tevley

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Ellerimle seçtim hepsi en popüler oyunlar !!!!
Bu konumda size telefonumda olan ve çok beğenerek oynadığım oyunları paylaşıcam umarım beğenirsiniz.
Not(Bağımlılık yapar) :oke:

Dungeon Hunter 2 Hd

[video=youtube;auJwsNdFygs]http://www.youtube.com/watch?v=auJwsNdFygs&feature=player_embedded[/video]
Oyun resim ve videoda gözüktüğü gibi süper ve eğlenceli grafikleride cabası :) (Baya tavsiye ederim)

eAsphalt 6 Adrenaline Hd

[video=youtube;HkGDBa6WCa0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HkGDBa6WCa0[/video]

Gameloft'un symbian 3 deki en başarılı oyunlarından biri .(tavsiye ederim)

Pes 2011

KAlitesi yeter...!

Tom Clancy's H.a.w.x Hd

%100 Tavsiye bildiğiniz adamlar grafiklerle yatıp kalkmış diceğim şuki muhteşem oyun .

Let's Create Pottery

b
Oyun bi yerden sonra bağımlılık yaratıyor haberiniz olsun ;)

Eternal Legacy Hd

[video=youtube;QkHTnBFa7kY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QkHTnBFa7kY[/video]
Arkadaşlar oyunu ben daha denemedim çok iyi yorum kitlesi var bu yüzden paylaşmak istedim şuan telefonumda deniyeceğim arena oyunu gibi bişey ve oyun 3b .

Gençler Bi Teşekkürü Çok Görmeyin Be :)
:oke:

• Beğen
Tepkiler: snk15, sinan627, yesilaygunes ve 43 diğerleri

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Teşekkürler be:)

rosedaled3

rosedaled3

Üye

• Beğen
Tepkiler: The_LideR
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk: ASHALT6 oynadım 250 yıldızla bitirdim DUNGUEN HUNTER 12 lewel yaptım bişey anlamadm ne yapacağmı sildim ETERNAL de lewel 8 yaptım arena lar iyi olmuyor yaratıklar sizden güçlü sadece HD diye Hawx güzeldir ama bi gemi bölümünde baya zorluyo adamı cephane bitti ama halan birimler patlamadı yani
ha bu arada oyun arşivini bu kadar sınırlama GT RACİNG VE ASSAINS CREED sana önerimdir yalnız profesyonel modda oyna :oke: :alkis

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
asphaltı da mı bitirdin :hmmm

• Beğen
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
asphalt 6yı 240 yıldızla bitirebilbildim

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeş ''Let's Create Pottery'' bu oyunu 4shared veya mediafire'ye upload eder misin mobilden turbobit çalışmadı da :( + :tşk:

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeş ''Let's Create Pottery'' bu oyunu 4shared veya mediafire'ye upload eder misin mobilden turbobit çalışmadı da :( + :tşk:

100 oyun konumda var

- - - Eklendi - - -

neden inanmak istemiyosun sana gt racingn savesini atarım ama ashalt 6 yı sildim

- - - Eklendi - - -

zaten bütün arabaları açmıssın ama ordaki en atak araba 230 yıldızla PAGANİ ZONDA yani bugatti hız yapıyo ama çarpınca tekrar hızlanması zordu :oke:

Niye kızdın bu kadar anlamadım ayrıca kullanıcı adını deiştirmişin :)

gaktan

Üye
emeğine sağlık ama artık karma oyun yapmaktan ise yeni oyunlar eklesek beklediğim çok oyun var n8 için

Kriteryumm

Üye

yasir13

Üye
ellerine sağlık

PremiumWork

PremiumWork

Üye

tevley

tevley

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: ASHALT6 oynadım 250 yıldızla bitirdim DUNGUEN HUNTER 12 lewel yaptım bişey anlamadm ne yapacağmı sildim ETERNAL de lewel 8 yaptım arena lar iyi olmuyor yaratıklar sizden güçlü sadece HD diye Hawx güzeldir ama bi gemi bölümünde baya zorluyo adamı cephane bitti ama halan birimler patlamadı yani
ha bu arada oyun arşivini bu kadar sınırlama GT RACİNG VE ASSAINS CREED sana önerimdir yalnız profesyonel modda oyna :oke: :alkis
Denerim :) :tşk:

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

zaten bundan sonra google da arayıp paylaşcam daha mantıklı çünkü dediğin gibi artık maxiceptekiler biliniyor önerin için :tşk:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

asphalt 6yı 240 yıldızla bitirebilbildim
dershaneden gelince bakarım :)

As0sy4L

Üye
güzel olmuş ellerine sağlık

Üst Alt